Sallai Nóra állapotával kapcsolatban fontos, új fejleményről érkezett hír

Sallai Nóra a szeptember végi autóbaleset után válságos állapotban került kórházba.

2024. október 16., 07:44

Szerző:

Szeptember 27-én pénteken szenvedett autóbalesetet Sallai Nóra és ötéves kisfia, Bende. Úgy tudni, hogy egy családi látogatásról tartottak éppen hazafelé Alsónémediben, amikor bekövetkezett a tragédia. A 44 éves színésznő egy Opelt vezetett, és egy mellékutcából kanyarodott ki a főútra, amikor belecsapódott egy hatalmas sebességgel érkező BMW. A Jóban-rosszban című sorozatból, de szinkronhangként is jól ismert színésznő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azóta is intenzív osztályon ápolják. A kisfiával kapcsolatban jó ideig annyit lehetett tudni, hogy újraélesztésre volt szükség, később azonban megérkezett a szörnyű hír, miszerint a gyermek az életét veszítette a balesetben.

Friss hírek Sallai Nóra állapotáról

Bár Sallai Nóra továbbra sincs tudatánál, néha-néha kinyitja már a szemét, így csaknem három héttel a baleset után először biztató hírek érkeztek az állapotáról.

„Már gép nélkül, önállóan lélegzik, ami nagy lépés. Még nagyrészt alszik, de egyre többször nyitja ki pár pillanatra az egyik szemét. Egyelőre nincs a tudatánál, de ez teljesen normális. Azt mondják az orvosok, 2-3 hétnyi altatás után hetek kérdése, mire a beteg teljes tudatával magához tér”

– többek között ez áll annak a névtelen informátornak a nyilatkozatában, aki a Blikk című lap számára árult el részleteket a balesetet szenvedett színésznő állapotáról. Az orvosok jelenleg arra várnak, hogy Sallai Nóra teljesen tudatával magához térjen, de az már most látszik, hogy nagyon erős benne az élni akarás.

 Sallai Nóra balesete: amit tudni lehet a másik autó utasairól

A BMW-ben két fiatalt találtak, akik végtagsérülésekkel kerültek kórházba, és bár először úgy lehetett tudni, hogy nem csak ők ketten voltak a járműben, a múlt héten világossá vált, hogy nem ült más a kocsiban rajtuk kívül. A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A Blikk című lap kinyomozta, hogy ki lehetett a két fiatal, akik az Alsónémediben száguldó autóban ültek: a családok közül az egyikről azt írták, hogy érthető módon nem örültek annak, hogy egyszer csak újságírók kopogtattak az ajtajukon, bár nyilván ők is jól tudták, mekkora médiavisszhangja lett a balesetnek. Nos, a két fiatalról azt lehet tudni, hogy erdélyi magyarok, a családjukkal települtek át Magyarországra. A lap többek között a következőket írja róluk:

„Alapvetően idénymunkások, főként mezőgazdasági munkák végzésével foglalkoznak. K. is különböző zöldségeket szedett, becsületesen végezte a munkáját.”

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)