Reviczky Gábor túl sokat kért, milliókkal lejjebb kellett vinnie az árat

Reviczky Gábor mindenesetre bízik benne, hogy az ajánlata minél több emberhez eljut.

2024. március 8., 09:38

Szerző:

Tavaly nyár óra árulja a házát Reviczky Gábor, de egyelőre nem akadt vevő, pedig még a TikTokra is felkerült a nyaralóról készült vicces videó.

@eladomazotthonom.com Eladó Gaben - őőő, izé a Reviczky család - otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com - ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com - ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező ♬ Funk It Up - Official Sound Studio

A videóban több felvétel is látható a ráckevei házról, amit a színész felesége rendezett be, és amit luxuskategóriássá tesz, hogy egy szép, kerek úszómedence is tartozik hozzá. Maga a ház 276 négyzetméteres, ez hat szobát jelent három szinten. Az épület egy 650 négyzetméteres telken áll. A házat nemrég újították fel, az ára tavaly még 159 millió forint volt.

Most viszont már nem annyi: írja a Blikk friss cikke. Úgy tűnik, tavaly kicsit túlárazták az ingatlant, ezért egyelőre még nem kelt el. A 74 éves, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész most jócskán lejjebb vitte az árat: 30 milliót engedett, így most már csak 129 millióba kerül a szép ráckevei nyaraló, ahova Reviczky Gábor többek között horgászni jár rendszeresen. A lapnak Rózsavölgyi Péter, az ingatlankereskedő nyilatkozott, többek között a következőket mondva:

„arra nem vagyok felhatalmazva, hogy eláruljam, milyen most az érdeklődés a ház iránt, de annyit elmondhatok, hogy aki szeretné megvenni egy ismert ember házát, azt elsősorban nem a híres tulajdonos személye motiválja.”

Visszatért

Reviczky Gábor súlyos betegségen van túl, de a chemoterápia segítségével sikerült felépülnie a rákból. Vissza is tért már a Vígszínház színpadára, visszavette A képzelt beteg címszerepét, valamint játssza tovább Balu medvét A dzsungel könyvében.

Visszatérésével kapcsolatban azonban egy szomorú bejelentést tett februárban a Bors című lap hasábjain. Reviczky Gábor azt mondja, új szerepet már soha nem fog többet elvállalni:

„nem készülök már új darabra, nem vágyom rá! Nem tudnék végig csinálni egy egész próbafolyamatot, nem leszek már olyan, mint a betegségem előtt és én ezt elfogadtam. Viszem tovább, ami volt, a Képzelt beteg mellett itt a Dzsungel könyvét, amiben Balut játszom, de a biztonság kedvéért már kettős szereposztásban visszük. Van sok munkám, film, szinkron, egyébként abból is vettem vissza. De szerencsére jól vagyok!”

Ha a munkát nem is kellett teljesen feladnia, bizonyos hobbijait igen. A cigarettát azonban nem tette le, így beszélt erről korábban az Új szó című lapnak:

„én már annyit szívtam! Egy professzorbarátom azt mondta, csökkenteni lehet, ha viszont abbahagyom, másfél hónap múlva meghalok. Na, azt nem! A nagyapám volt erős dohányos. Közölte is vele az orvos, hogy Reviczky bácsi, ha nem teszi le a cigarettát, akkor le kell vágnunk az egyik lábát. S akkor elnyomta. Ami pedig a sört illeti: naponta három liter vizet kellene innom. Nem tudok. Kérdeztem az orvost, mit csináljak. Sörben lemegy, árultam el neki. Akkor igyon azt, felelte.”

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)