Kínos pillanatok élő adásban: ez volt az óév 5 legemlékezetesebb, legviccesebb bakija

Tévedések, tévesztések, váratlan események: íme 5 kínos vagy vicces videó élő adásba került bakikról.

2024. január 1., 06:39

Szerző:

Tekintsünk még egyszer vissza az óévre, méghozzá azokra a 2023-as pillanatokra, amikor az élő adás varázsa egy-egy kínos, vicces vagy meghökkentő pillanattal ajándékozott meg bennünket.

1. Milyen Zsóka?

Áprilisban volt, hogy Tihanyi Péter, az RTL Reggeli műsorvezetője véletlenül rossz néven mutatta be Fodor Zsókát. Az alábbi videónak rögtön az elején van a tévesztés.

A Barátok közt (és A szomszéd tehene) színésznője természetesen csak jót nevet a véletlen tévesztésen. Utólag ezt nyilatkozta:

„az egész beszélgetés humorba fulladt, a műsorvezető egyébként nagyon kedves, aranyos volt, csak épp a nevemet nem sikerült eltalálnia. Már többször is előfordult egyébként, hogy összekevertek Kapócs Zsókával, sőt, olyan is történt, hogy engem kerestek valamilyen ügyben, de a másik Zsókát hívták.”

2. Hova tűnt Esztergályos Cecília?

A Mokka rendszeresen szállítja a furcsa és egyedi élő kapcsolásokat, és az egyik legemlékezetesebb bejelentkezés az volt 2023-ban, amikor Esztergályos Cecíliáékhoz látogatott el a stáb. Be is kapcsolódtak a műsorba, de a színésznő sehol nem volt, így helyette az első 4 perceben a férje, Dr. Fonyódi Péter nyilatkozik. A riporter, Hederman Stella meg is jegyzi:

„egyelőre még csak Péterrel, mert Cili Isten tudja, mit csinál. Kávét főz?”

Erre a férj azt mondja, hogy igen, úgy tűnik a felesége elakadt a kávénál. Négy perc beszélgetés-feszengés után aztán egyszercsak megjelenik Esztergályos Cecília – érdemes újranézni a jelenetet.

3. És itt mit kell látnunk?

Jákob Zoltán milliárdos-médiaszemélyiség decemberben a Mokka című műsorban villogott az új kocsijával. Váczi Gergely műsorvezető annak rendje és módja szerint elalélt a Ferraritól, de kolléganője, Iszak Eszter szemlátomást nem az a típus, aki elájul egy drága autótól. A Mokka háziasszonya csak úgy feszengett, és szemlátomást idegesítette, hogy megkérték, hogy nyissa ki a luxuskocsi motorháztetejét, plusz meg is jegyzi, hogy magassarkúban miért kell neki a sárban járkálnia. Azért végül csak sikerül neki a manőver, de az autó belsejét szintén nem tartja különösebben lenyűgözőnek:

„és itt mit kell látnunk? Ezt, kérlek, áruld el nekünk!”

Nézze meg még egyszer, ahogy Iszak Eszter nincs elájulva a Ferraritól!

4. Ki tiltott le kit?

Tóth Andi és Tóth Gabi jó ideje összevesztek, viszályuk hosszú évekre nyúlik vissza. Az egykori X-Faktor-győztes azonban az ősszel ellátogatott a válófélben levő énekesnő műsorába, a Sztárban sztár leszek!-be, ahol Tóth Gabi próbált is utalni erre a bizonyos viszályra, de elég nagyot bakizott közben. Ezt mondta Tóth Andit méltatva:

„neked színpadon a helyed: te egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak le vagyok tiltva nálad mindenhol, aztán nem tudom elmondani neked…”

Erre Tóth Andi rögtön meg is jegyzi, hogy:

„te tiltottál le, Gabi… négy éve pont.”

Majka erre gyorsan be is szólt Tóth Gabinak:

„belesétálsz tátott szájjal abba az erdőbe!”

Alább tudja visszanézni a meglehetősen kínosra sikeredett jelenetet, amiben Tóth Gabi teátrálisan elkezd dolgokat hozzávagdosni Majkához.

5. Forduló vagy egyenlőség?

Június 21-én volt a nyári napforduló. Az év leghosszabb napjának és legrövidebb éjszakájának apropóján azonban Peller Mariann arról beszélt hosszasan a Reggeliben, hogy szerinte június 21-én „ugyanolyan hosszú a nappal, mint az éjszaka.” Egészen sokáig beszél arról, hogy ezen a napon szerinte nap-éj egyenlőség van, és a téves feltételezésre épített monológját senki sem szakítja félbe, sőt, az RTL oldalán a mai napig visszanézhető.

„Ma egy különleges nap van: ma van június 21., ami a nyári nap-éj egyenlőség időpontja. [...] Valóban van jelentősége ennek a napnak spirituális szempontból [...], merthogy ezen a napon – meg hát nyilván van még egy ilyen az év során – egyenlő arányban van jelen a fény és az árnyék a Földön, hiszen nap-éj egyenlőség van: ugyanolyan hosszú a nappal, mint az éjszaka”

– mondja Peller Mariann az alábbi videóban.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)