Fodor Zsóka a szexuális életéről tett meghökkentő vallomást

Fodor Zsóka egészen intim témába ment bele legfrissebb interjújában.

2023. június 29., 17:14

Szerző:

A Best magazin podcastjának volt a vendége Fodor Zsóka, akit ugye nagyon sokan a Barátok köztből ismernek, hiszen ő alakította a sorozat egyik legemlékezetesebb karakterét, Magdi anyust.

A színésznő most 81 éves, és például azt említi a beszélgetésben, hogy egy műtét miatt van egy heg a hasán, ami miatt szokott bikinit viselni, de egyrészes fürdőruhában bármikor szívesen mutatkozik. Sőt, a szép fehérneműket is kedveli, ezzel kapcsolatban a következőképpen fogalmaz:

„egyébként azon vettem észre, hogy mégiscsak öregszem, hogy mindig gyönyörű fehérneműt veszek magamnak. Ha bárhol rosszul lennék, és mentőt kellene hívni, csettintsenek a mentősök, milyen szép és gusztusos fehérneműje van Magdi anyusnak!”

És ha már úgyis Fodor Zsóka gusztusos fehérneműjénél tartunk, akkor innen már csak egy ugrás egy még intimebb téma. Meghökkentő lehet, de a színésznő ebbe is belemegy:

„ami miatt a nők megőrülnek, a szex, az engem már nem érdekel. Azért, hogy én főzzek, mossak valakire, hogy esetleg a nálam fiatalabb férfira elköltsem a keservesen összekuporgatott pénzemet, azt már nem. Ahogy mondtam, csodálatos barátaim vannak, ha akarok, velük vagyok, de imádok egyedül lenni, soha nem unatkozom, nekem férfi legalább 20 éve nem hiányzik az életemből.”

És a félreértések elkerülése végett még egyszer: ő a Fodor Zsóka, nem a Kapócs!

(Kiemelt kép: dfp.hu)