Fodor Zsókára rájár a rúd: egy bizarr svédországi baleset után lebetegedett

Fodor Zsóka az ünnepekkor külföldre utazott, de szerencsétlenül járt.

2023. január 20., 09:30

Szerző:

Fodor Zsóka meglepő történetet osztott meg a Mokka című műsorban a TV2-n. Mint mondja, Telekocsival szokott közlekedni Budapest és Pécs között, és itt ismerkedett meg egy Svédországban élő magyar nővel, akivel úgy kezdett beszélgetni, hogy az illető sosem hallott se a Barátok köztről, se Magdi anyusról. Összebarátkoztak, és végül Fodor Zsóka kiment a hölgyhöz Uppsalába, itt töltötte az ünnepeket a svéd-magyar családdal.

Csodásan érezte magát, de amikor egy fotóhoz akart pózolni, bizarr balesetet szenvedett: magára rántotta a karácsonyfát.

„Egy kanapé karfájára leültem, csak nem tudtam, hogy az billenős. Lebillentem, én le, megkapaszkodtam a fába, magamra rántottam a fenyőt... [...] Annyira röhögtem, hogy nem tudtam fölállni a röhögéstől. Négyen húztak fel, látták, hogy nem ütöttem meg magam, ők is röhögtek. Mondtam is, hogy hát ha az év további részében is így kezdődik... Hát így is kezdődött, mert hazajöttem, beteg lettem, nem sikerültek dolgok, rosszul indult”

– vallja be Fodor Zsóka, hogy amilyen jól teltek kint az ünnepek (bár nem szereti se a szilvesztert, se a karácsonyt), olyan rosszul kezdődött itthon az újév. Nézze meg a teljes interjút!

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)