Fodor Zsóka elkeseredett vallomást tett: Nem vagyok boldog, hogy egyedül fogok meghalni

Fodor Zsóka úgy érzi, nincs körülötte senki, aki őszintén szeretné. Vajon hogy jön akkor a képbe Schmuck Andor?

2022. július 28., 11:03

Szerző:

Fodor Zsóka mindig vidám, mosolygós és kedélyes személyiségként tűnik fel a médiában. A Barátok közt, illetve Magdi anyus szerepe révén országosan ismertté vált színésznő most azonban elkeseredetten nyilatkozott a Story magazinnak. Azt mondja, úgy érzi, nincs mellette senki, aki őszintén szeretné, és emiatt nem boldog.

„Sajnálom, hogy nincs gyerekem, mert nagyon szeretem a gyerekeket, és ők is nagyon szeretnek engem, valahogy értek is hozzájuk. Amiért nem vagyok boldog, hogy egyedül fogok meghalni. Egyet tudok, hogy a temetésemen nagy tömeg lesz, az biztos, mert sikk lesz kimenni Magdi anyus utolsó útjára. Azt hiszem, fogom látni, és nagyon jót fogok röhögni rajta”

– mondja Fodor Zsóka, és ugye a közmondás úgy tartja, hogy az nevet igazán, aki utoljára nevet.

A 80 éves színésznő mindenesetre azt nyilatkozta, hogy tudja, hogy ha ellátásra szorulna, nem lenne, aki ne a bankszámláján lévő pénz miatt segítene neki. Ezzel kapcsolatosan a következőképpen fogalmaz:

„arra buzdítok mindenkit, gondolkodjon el, vajon mindig őszintén mondja a környezetében élőknek azt, hogy szereti? Mert esetemben nem mindig érzem őszintének.”

Fodor Zsóka fenti nyilatkozatát árnyalja, hogy bár saját gyereke nincs, korábban rengetegszer említette, hogy van egy fogadott fia: Schmuck Andor, igaz, nem tudnak túl sokat találkozni. Őt is jelölte meg örököséül, és vele kapcsolatban idén februárban nyilatkozta azt, hogy megállapodtak, hogy ha valamelyik megbetegszik, a másik ápolja majd.

„Ő ajánlotta fel nagyon korrektül, hogy amelyikünk leesik a lábáról, az a haláláig gondoskodik a másikról. Nem valószínű, hogy ő lesz az…”

– mondta korábban Fodor Zsóka, aki ezek szerint ennek ellenére úgy érzi, hogy egyedül fog meghalni.

Fodor Zsóka és kevésbé tragikus témák az archívumunkból

Hatalmas reunion: újra együtt Fodor Zsóka és Várkonyi András, azaz Magdi anyus és Vili bácsi

Fodor Zsóka is megszólalt kata-ügyben: őt is érinti a változás

Fodor Zsókának egy rendkívül tehetős férfi csapta a szelet: elárulta, miért nem lett belőle házasság

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)