Fodor Zsókának egy rendkívül tehetős férfi csapta a szelet: elárulta, miért nem lett belőle házasság

A színésznő a szerelmi életéről vallott. 

2022. április 22., 12:04

Szerző:

Fodor Zsóka kétszer is élt házasságban, ám végül válással végződtek. A színésznőnek azonban voltak futókalandjai is: ezekről mind a Meglepetés magazinnak mesélt. A Barátok közt Magdi anyusa elárulta, hogy bizony nagyon fontos neki a szerelem, és enélkül ő egy párkapcsolatot sem tudna elképzelni.

A színésznő egy titokról is lerántotta a leplet: fiatalkorában egy igen tehetős férfi udvarolt neki, ám ő nem volt szerelmes belé, de elmondása szerint, ha ez nem lett volna fontos neki, akkor mára egy milliomos özvegy lehetne. Habár a művésznő kétségtelenül gyönyörű volt a barátnői férjeit sosem csábította volna el. 

„Egy nap belenéztem a tükörbe, és azt mondtam, mellém már ne feküdjön senki! Igen, mutatós voltam a magam korában, de hogy más férjét elszeressem? Olyan sosem eshetett meg”

- mondta a színésznő a lapnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Néhány hónapja Fodor Zsóka azt is elárulta, hogy mivel gyermeke egyik házasságából sem született, ezért Schmuck Andor politikus lesz az örököse a halála után, ugyanis igazi anya-fia kapcsolat alakult ki közöttük az évek alatt. 

Sztárok és a szerelem

Szabó Ádám még sosem posztolt ilyen szexi képet új barátnőjéről

Összeköltözött Kulcsár Edina és G.w.M

Már semmi sem állhat az útjukba Meggyes Dáviddal: elindult Stana Alexandra válása

(Kiemelt kép: dfp.hu)