Videó: Hihetetlen, hol töltötte a karácsonyt Fodor Zsóka

Fodor Zsóka Svédországban karácsonyozott. 

2023. január 5., 12:00

Szerző:

Az RTL Reggeli vendége volt Fodor Zsóka! A színésznő elmesélte, hogy Budapestről tartott Pécs felé telekocsival néhány évvel ezelőtt, amikor megismerte Erzsikét, akivel hamar barátságot kötöttek. A két nő annyira megtalálta a közös hangot, hogy Erzsike, aki egyébként 31 éve Svédországban él el is hívta magához a Barátok közt Magdi anyusát. 

Kiderült, hogy mivel Erzsike hosszú évtizedek óta Upssalában él fogalma sem volt róla, hogy Fodor Zsóka a Barátok közt által mekkora ismertségre tett szert Magyarországon. A kettejük találkozása még a koronavírus előtt történt, de hosszú idő kellett, mire újra találkoztak.

Közben a két svéd telefonszám, amit Fodor Zsóka kapott elveszett, de Erzsike sokszor eszébe jutott a színésznőnek. Végül a második találkozásukra a Pécsi Harmadik Színházban került sor, ahol a színésznő az Örömlányok végnapjai című darabban szerepelt és a Svédországban élő barátnője is elment megnézni a darabot, sőt még egy virágcsokrot is vitt. 

„Itt vagyok Pécsett, itt vagyok az előadáson. Gratulálok. Itt a magyar telefonszámom”

- írta Erzsike a virágcsokorhoz tartozó levélben. 

A színésznő és az új barátnője másnap találkozták és két órán keresztül beszélgettek:

„Ő engem szeret”

- mondta Fodor Zsóka a műsorban, arra utalva, hogy Erzsikének tényleg fogalma sem volt, hogy mennyire ismert színésznő ő hazánkban. 

Fodor Zsóka már nyáron is meglátogatta Erzsikét, valamint most karácsonykor is együtt voltak. A színésznő elmondta, hogy Svédország gyönyörű, valamint az ünnep is csodálatos volt a skandináv országban. 

(Kiemelt kép: RTL)