Fodor Zsóka nehéz helyzetbe került anyagilag: komoly döntés előtt áll

Fodor Zsóka még nem tudja, hogy mit fog tenni.

2023. április 20., 07:42

Szerző:

Fodor Zsóka évek óta ingázik Budapest és Pécs között. A színésznő mindkét városban dolgozik, több darabban is szerepet vállal. Most azonban kiderült, hogy anyagilag nehezebb helyzetbe került a Barátok közt Magdi anyusa, és lehetséges, hogy a Dél-dunántúli albérletétől meg kell válnia idővel.

„Ez egy nagyon nehéz szituáció, mert imádok Pécsett lenni, de az ottani darabok, amikben játszom kezdenek kifutni, és nem úgy tűnik, hogy a jövőben lesznek új megkeresések. Budapesten jóval több a felkérésem. Még nem teljesen biztos, hogy fel kell számolnom a pécsi albérletemet, de sajnos meg van rá az esély. Nehéz ettől a szívem, ráadásul ha úgy alakul, hogy mennem kell, akkor ki kell pakolnom a teljes lakást. Még szerencse, hogy a könyvgyűjteményem Budapesten van” 

- mondta a Ripostnak Fodor Zsóka, amit az nlc.hu szúrt ki. 

A színésznő arról is vallott, hogy a színházi munka nem jár fix fizetéssel:

„Egyedül élek, egyedül kell magam fenntartani, és a színházi munka nem jár fix havi fizetéssel. Bár nem panaszkodom, azt gondolom, hogy luxus nyolcvanévesen fenntartani egy budapesti lakást, egy pécsi albérletet és a balatoni mobilházat. Sajnos muszáj racionálisan gondolkodnom, de nagyon fájna a szívem Pécsért. Persze bármikor visszatérhetek oda, de nagy biztonságot nyújtott az ottani albérlet”

- nyilatkozta Fodor Zsóka.

(Kiemelt kép: RTL)