Fodor Zsóka vallomása: nem áll jól anyagilag, vissza kell vennie a költekezésből

Fodor Zsóka nehéz helyzetbe került.

2023. január 26., 10:08

Szerző:

Nem indult jól az újév Fodor Zsóka számára! A színésznő kivételesen nincsen betáblázva színházi szerepekkel az egész évre, lebetegedett, valamint a tervezett nyaralására sem tudott elutazni a barátnőjével. A Barátok közt Magdi anyusa elmondta, hogyan éli meg az elmúlt időszakot.

A színésznő szeretett nagy lábon élni: taxival járt mindenhova, éttermekben ebédelt és a legtöbb esetben ő volt az, aki fizetett. Nos, most anyagi mínuszban van, ugyanis annyira lebetegedett, hogy egy forgatást le kellett mondania, de az azért járó pénzt fejben elköltötte, hiszen úgy volt, hogy a Svédországban élő barátnőjével, Erzsikével elutaznak Dubaiba.

„Tudtam, ha barátnőmtől, Erzsikétől hazajövök Svédországból, ahol a szilvesztert töltöttem, egy forgatáson veszek részt. Nagyon készültem, rengeteg időt, energiát és pénzt áldoztam rá, és fejben már az érte kapott pénzt is elköltöttem. Erzsikével ugyanis megbeszéltük, egyszer élünk, a koporsónak pedig nincs zsebe, ezért utazzunk el Dubaiba egy kicsit. Ám – sajnos – közbeszólt egy betegség, és mire letudtam a hatnapos antibiotikum-kúrát, a forgatást és az ezzel együtt járó pénzt elbuktam. Így nem utazunk”

 - mondta Fodor Zsóka a Story magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

„Nem állok most túl jól anyagilag”

- vallotta be a színésznő a lapnak, de a tartalékjaihoz, ezért inkább egy kicsit meghúzza a nadrágszíjat. 

„Bár jelenleg négy darabban is játszom, hiszen Oszvald Marikával van kétszer negyvenöt perc prózai darabunk, Várkonyi Andrással két vígjátékban játszunk, s ott a Leszállás Párizsban is, amit szintén imádok, de ezenkívül is van néhány, a szívemnek nagyon kedves alkalmankénti felkérés, először fordul elő az életemben, hogy január végén még nincs tele a naptáram. Nyárra például még egyetlen leszerződött munkám sincs. És ez megijeszt. Most várok, amíg egy kicsit megizmosodom anyagilag. Nem arról van szó, hogy ne lenne félretett pénzem, de ehhez én nem szeretek hozzányúlni. Inkább addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér. Mindig is így éltem”

 - mesélte Fodor Zsóka.

A színésznő egyébként két háztartást tart fent, ugyanis Budapesten és Pécsen is van otthona, valamint mindig is arról volt híres, hogy szeret adni, de most vissza kell vennie a költekezésből. Úgy érzi, hogy most kell meghúznia a határvonalat azért, hogy utána könnyebb legyen minden.

(Kiemelt kép: RTL)