Rácz-Gyuricza Dóra is reagált a szaporodó celebválások hírére

Legutóbb Sáfrány Emese jelentette be, hogy válik, Rácz-Gyuricza Dóra reagált most.

2022. április 13., 08:48

Szerző:

Rácz-Gyuricza Dóra is reagált arra az utóbbi időben többször is előkerülő tézisre, miszerint rengeteg mostanában a válás a hírességek között. A legutóbb Sáfrány Emese jelentette be, hogy gyermeke apjával külön folytatják – a baba még egy éves sincs.

Rácz-Gyuricza Dóra tavaly ment férjhez Rácz Jenő sztárséfhez, és első közös babájukat várják jelenleg. A téma abban az összefüggésben merült fel a kismama Instagramján, hogy mi az, ami a legfontosabb a kapcsolat megmentése érdekében.

„Rengeteg kommunikáció! Ha bánt valami, vagy ha pont jól esett valami, mindig megbeszéljük egymással. Teljes az őszinteség és a tisztelet. Mindent tudunk egymásról, így egymás legjobb barátai vagyunk, akit semmiképp sem árulnánk el, vagy bántanánk meg szándékosan! Tudni kell bocsánatot kérni, és ha a másik téved, akkor is alázatosnak maradni! Amikor pedig arra gondolok, »jaj, mindenki elválik, remélem mi nem fogunk!« emlékeztetem magam, hogy se még egy olyan lányt, se még egy olyan fiút nem ismerek a világon, mint amilyen én vagy ő vagyunk. Így miért is hasonlítanám magunkat másokhoz?”

– idézi Rácz-Gyuricza Dóra azóta már eltűnt Instagram-sztoriját a Blikk.

 A csaknem 150 ezer követővel rendelkező influenszer adott egy kis helyzetjelentést arról, hogy van most, a szülés időpontjához közeledve:

„a helyzethez képest szuperül vagyok, persze vizesedek, zsibbadok, sajog a derekam, és nem kapok levegőt, de ez mind teljesen normális. Sokat sétálok, intézkedek, dolgozgatok, készülök Kamilla érkezésére.”

Valaki arra is rákérdezett, mit fog tenni, ha nem fog tudni szoptatni.

„Minden eshetőséget nyíltan kezelek, pánikra semmi ok. Nem a cicitől lesz valaki jó anya”

– vélekedik Rácz-Gyuricza Dóra.

Válások

Kulcsár Edina hazugságvizsgálóra kötve válaszolt arra, mérgező volt-e korábbi kapcsolata

Molnár Andrea válik a férjétől 5 év házasság után

Völgyi Zsuzsi válik a férjétől: Nem erre vágytam, amikor igent mondtam

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)