Kulcsár Edina hazugságvizsgálóra kötve válaszolt arra, mérgező volt-e korábbi kapcsolata

Kulcsár Edina bántalmazást említ a hazugságvizsgálós interjúsorozatban.

2022. április 13., 07:33

Szerző:

Kulcsár Edina a főszereplője a 20 perc őszintén című sorozat második évadából a frissen megjelent első résznek. Ez a Szeretlek Magyarország azon szériája, amiben hazugságvizsgálóra kötnek hírességeket – tavalyról például Dér Heni interjúja igen emlékezetes.

Kulcsár Edina több, igen személyes kérdésre is válaszol poligráfos vizsgálat kapcsán, ezekből kiderül, hogy egy időben artista szeretett volna lenni, hogy tanult klasszikus éneket is, hogy volt olyan, hogy a tükörbe nézve elsírta magát, valamint hogy mérgezőnek tartja a kapcsolatát exével, Szabó András Csutival. Ez utóbbi témával kapcsolatban a következőképpen fogalmaz:

„sajnos későn ébredtem rá, hogy mi nagyon mások vagyunk, nagyon más a szeretetnyelvünk, nagyon másra vágyunk. Más az, amiben ő és amiben én mérem azt, hogy miként kell kimutatni a másik iránti tiszteletet, szeretetet, akár szerelmet, hogy ha egyáltalán van ilyenről szó. És én azt gondolom, hogy igen, nagyon sok mindent nehezen éltem meg, de mi történik, hogyha egy párkapcsolatban vagyunk és teljesen mások vagyunk? Nyilván másként adunk hangot annak, hogy mi mit szeretnénk elérni. És hogy ha te is más vagy és én is más vagyok, akkor már te értelmezheted az én oldalamról a jeleket bántalmazásnak. Most nyilván itt a lelki jellegű dolgokról beszélek. Azt gondolom, hogy nálunk is hasonló jellegű dolgok történtek, amit én nagyon nehezen éltem meg. Nem rossz ember, azt gondolom, nagyon jó éveket tudhatunk magunk mögött, ráadásul van két gyönyörű gyermekünk, akikért örökre hálás leszek. Azt gondolom, hogy miattuk megérte ez az egész.”

Kulcsár Edina hozzáteszi, hogy saját magát is becsapta tavaly, amikor azt mondta, próbálja megmenteni a házasságát. Íme a teljes interjú.

Kulcsár Edináról, exéről és mostani párjáról a legfrissebbek

Kulcsár Edina ezúttal esküvői posztja miatt veszett össze a kommentelőkkel

Csuti arról beszélt, milyen kapcsolata van új barátnőjének a médiával

G.w.M-et élő adásban szembesítették trágár kirohanásával

(Kiemelt kép: Szeretlek Magyarország/YouTube)