Nem nehéz kitalálni, ki mondja Tóth Gabira: mindenhol megjelenik, ahol mocsokság, képmutatás vagy mutyizás van

Tóth Gabi most a Szerencsejáték Zrt-től kapott milliók kapcsán kapott kritikát.

2023. október 17., 07:51

Szerző:

Keddenként szokott jelentkezni új videóval Tóth Gabi (és úgy általában a kormány, illetve az ahhoz közel álló celebek) egyik leghangosabb kritikusa, Pottyondy Edina. A humoristanő az eheti összeállításban maga is utal arra, hogy sorozatának gyakorlatilag nincs olyan epizódja, amiben a botrányhős énekesnőt ne említené.

Ezúttal a téma a Szerencsejáték Zrt., és az állami cég köztudottan évek óta nagy összegekkel támogatja Tóth Gabit a szerencsejátékokból keletkező bevétellel. A cég feltűnik például mint az énekesnő erdélyi turnéjának szponzora, amint azt például az alábbi poszt is hirdeti.

Ezzel kapcsolatban Pottyondy Edina most a következőket mondja, emlékeztetve, hogy a lottózók által befizetett pénzből kizárólag kormányközeli előadók részesültek:

„a matyólotyó fricskát mutat a konvencióknak és legalább úgy zsákolja be az ellentmondásokat, mint a háttértáncosait. Én esküszöm, hogy ezerszer elhatároztam, hogy nem fogok Gabival foglalkozni többet, dehát Gabi olyan, mint az ördögszekér a westernfilmekben: mindenhol megjelenik, ahol valami mocsokság, képmutatás vagy mutyizás van. Például most, a szerencsejáték-pénzek környékén is. Ugyanis Gabi koncertjeit egy bizonyos Backstage Bt. szervezi. Ez a hazai kulturális életben nélkülözhetetlen betéti társaság most 30 millió forintot kapott, és ebből ki is számolhatjuk, hogy Gabi ott lesz a következő békementen is.”

Pottyondy Edina emlékeztet, hogy Havasi Balázs még Tóth Gabinál is jóval többet, 100 millió forintot kapott, amíg a Heim Pál gyermekkórház csak 5 milliót. A teljes videót alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)