Pataky Attila beszámolt az UFO-találkozásról: elárulta, hány méter magas egy sárkánylény – videó

Pataky Attila azt mondja, az ember elporladhat a sárkánylény tekintete előtt.

2024. május 21., 13:50

Szerző:

Pataky Attila megérkezik vendégnek a Beköltözve Hajdú Péterhez című show-ba, és a műsorvezető így köszönti őt: „Isten hozott!” Erre Pataky Attila:

„Igen.”

Pataky Attila harmadik típusú találkozásai

Nagy találkozás az is, amikor az EDDA énekese a Frizbi házigazdájával találkozik, de még ennél is különlegesebb, amit Pataky Attila arról mesél az alábbi videóban, amikor egy ufóval találkozott. Sőt, mint mondja, nemcsak földönkívüliekkel, hanem sárkánylénnyel is. Igen, megjelent a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsor jövő pénteki epizódjának beharangozója, tele bizarr jelenetekkel.

„Nagyon fontos, hogy tudod magad gyógyítani. Lentről szívod föl az energiát, itt meg föl. [...] Átadod itt, most rögtön. Most rögtön is át tudom adni neked, de ezer méterről és kétezerről, de ötezerről és tízezer méterről is át tudom adni”

– mondja Pataky Attila az alábbi videóban, majd meg is mutatja Hajdú Péteren, hogy hogyan adja át az energiát a műsorvezetőnek. Aki nézte a Budapest TV-t a kilencvenes években, annak minden bizonnyal ez az adás jut eszébe a jelenetről.

Azzal kapcsolatban, hogy Pataky Attila azt állítja, hogy találkozott már földönkívüliekkel, az énekes a következőket meséli:

„Amikor egy dragon sárkánylénnyel szemben állsz, és meggyőződésed, hogy nem álmodsz, hanem ez most... Hogy mi a valóság...? Na innen aztán kezdhetnénk, tudod! És ott állsz... Azt nem lehet elmondani. Egy ilyen sárkány három, három és fél méter magas. Az nagyon kemény. És ha annak megpróbálsz a szemébe nézni, az akkor mint a mesében... elporladsz. Elporladhatsz, mert olyan a tekintete!”

Alább tudja a fentiekhez tartozó videót megtekinteni, amiben Pataky Attila azt is elárulja, mi ihlette az Éjjel érkezem című dalt. És ez még csak a bemelegítés, a teljes adás premierje majd péntek este lesz a Frizbi TV YouTube-csatornáján!

Emlékezetes egyébként, hogy Hajdú Péter a fentieknél kevésbé vad kijelentéseiért Nagy Alekoszt bolondnak titulálta – kíváncsian várjuk, hogy a műsorvezető ebben az epizódban is megkísérel-e hasonló diagnózist.

Péterek egymás ellen: Hajdú vs Magyar

Miközben Hajdú Péter feltartóztathatatlanul ontja a szórakoztató videós kontentet, arra is jut ideje, hogy Magyar Péterrel szócsatázzon, aki a múlt héten adócsalónak nevezte őt. Erre a Frizbi TV házigazdája nyílt levélben azzal vágott vissza, hogy de Magyar Péter még rosszabb:

„Nem fogok mentegetőzni: hibáztam és mindent visszafizettem! A BTK szerint ilyen esetben a büntetés korlátlanul enyhíthető. Ha a magánvéleményemre vagy kíváncsi, amit te tettél a volt feleségeddel és a családoddal minden, csak nem enyhíthető.”

Magyar Péter eseteges jövőbeli miniszterelnökségével kapcsolatban pedig Hajdú Péter így vélekedik:

„Mert lássuk be: a Te vezetői képességeddel mi közönséges halandók nem vagyunk tisztában. A Diákhitel Központ Zrt. vezetése azért nem predesztinál senkit arra, hogy egy országot vezessen. Pedig ha sikerül a terved, akkor egy országot kell vezetned, ami zéró tapasztalattal és szakemberek nélkül nem fog menni, hiába fenyegeted majd nadrágszíjjal a benzin árát, nem fog megijedni. Nem lehet az embereken kísérletezni, mert ez, amit most csinálsz, ez az. És felelőtlenség!”

Hajdú Péter rengeteg hasonló csatába beleállt a közelmúltban, mindig Orbán Viktor és a kormány oldalán: a legutóbb Molnár Áronnal és Pottyondy Edinával is volt egy-egy összezördülése.

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)