Osváth Zsolt így buktatott le egy pedofilt: sokkoló videó- és hangfelvételeken az elkövető

Osváth Zsolt friss videójában megosztotta a hangfelvételeket, amin a pedofil beleegyezik a kislányokkal szervezendő találkába.

2024. március 5., 10:26

Szerző:

Osváth Zsolt a szokásos videóitól meglehetősen eltérő tartalmat osztott meg most a YouTube-csatornáján. Az influenszertüntetés egyik főszervezője két segítőjével együtt egy pedofilt buktatott le. Két nagykorú srác vette fel a kapcsolatot az egykori VV-sztárral, akik egy pedofilt buktattak le úgy, hogy interneten keresztül kislánynak adták ki magukat bizonyos, közelebbről le nem írt trükkökkel, de például természetesen a hangjukat szoftverrel módosítva, illetve szerkesztett képeket küldve magukról.

Az alábbi videó több sokkoló és megrázó hangfelvételt is tartalmaz, amiken az elkövető megállapodik az aktusban olyan személyekkel, akikről úgy tudja, hogy 12-13 éves kislányok. A férfi és az állítólagos kislányok végül randit beszélnek meg, amire a pedofil el is megy, de kislányok helyett Osváth Zsoltot találja ott, aki természetesen azonnal kihívta a rendőrséget és átadta nekik a bizonyítékokat, amik közül jópár felvétel meghallgatható alább. A videó tartalmazza az arról titokban készült felvételeket is, ahogy a rendőrök letartóztatják a férfit.

Osváth Zsolt a videóban azt is említi a videóban egyébként, hogy őt magát is kiskorúval folytatott szexuális viszonnyal vádolta meg pont az az internetes személyiség, akit az egykori realitysztár korábban orális szexért jelentett fel. A teljesen alaptalan vádakat a kormánysajtó átvette, akiket Osváth Zsolt perrel fenyeget az alábbi videóban.

Osváth Zsolt egyébként mindig felemeli a szavát, ha igazságtalanságot vagy bűncselekményt tapasztal, amint azt a legutóbb elmesélte, gyerekkorában a pszichiátriára került emiatt. A történet azzal kezdődött, hogy az egyik, 28 nevelője kapcsolatot kezdett az egyik 16 éves nevelttel. Amikor a viszonyról Osváth Zsolt tudomást szerzett, természetesen jelentette ezt az intézmény vezetőségének. A kálváriája ekkor kezdődött el:

„egyszerűen azt mondták, hogy bolond vagyok, hallucinálok. Ezt addig sulykolták amíg öngyilkosságot kíséreltem meg. Ezek után egy gyerek támogatást várna, ehelyett elvitettek a Kútvölgyi kórház zárt osztályára. Két hétig voltam benn, ebből az időszakból azonban csak két dologra emlékszem. Az egyik, hogy annyira be voltam gyógyszerezve, hogy fel sem tudtam ülni, mert azt éreztem, hogy annyira húz az ágy, hogy semmi erőm nem volt ellenállni neki. A másik emlékem erről az erősen begyógyszerezve töltött időszakról az, hogy egy Elvira nevű nő végig fel-alá mászkált és az Eötvös Lóránt Tudományegyetem valamiféle indulóját szavalta megállás nélkül újra és újra.”

Osváth Zsolt tudomása szerint ez a bizonyos nevelő és a nevelt azóta is együtt vannak, gyermekük is született – őt mindenesetre az igazmondásáért két hét zárt osztállyal büntették, derült ki az azóta priváttá tett videóból.

Osváth Zsolt lesz egyébként Hajdú Péter következő vendége a Beköltözve... című műsorban, egészen friss ez a beharangozó. Ebben is szó van erről a fenti pedofilvideóról, valamint a fenti, zárt osztállyal végződő történetről szintén (talán pont azért tette most Osváth Zsolt priváttá a korábbi videóját, hogy a sztori csak Hajdú Péter interjújából legyen elérhető). A két médiaszemélyiség a politikáról is beszélget, ahol Osváth Zsolt támadja, Hajdú Péter pedig védi a kormányt.

(Kiemelt kép: Osváth Zsolt Instagramja)