Opitz Barbi eltűnése-szakítása, plusz minden fontos/érdekes annak, aki nem olvasta a sztárhíreket az ünnepek alatt

Karácsony óta bele se nézett a hírekbe? Akkor olvassa el most rövid összefoglalónkban a fejleményeket Opitz Barbival kapcsolatban, plusz minden egyebet, ami az utóbbi 10 napból fontos-érdekes!

2023. január 1., 07:09

Szerző:

Ha már a karácsonyi készülődés közben leakadt a sztárhírekről, talán azt sem tudja, hogy 23-án eltűnt Opitz Barbi énekesnő, a családja kétségbeesetten kereste. Innentől kezdve foglaljuk össze az elmúlt másfél hét legérdekesebb-legfontosabb sztárhíreit, hogy másodikán ennyivel is könnyebb legyen felvenni a fonalat.

Opitz Barbara

Az egykori X-Faktor-győztes ráhozta a szívbajt a családjára, ők pedig a rajongókra, amikor a szenteste előtti napon hosszabb ideig nem adott magáról életjelet. A rokonok a közösségi médiában kezdték keresni, aggódva, hogy esetleg Opitz Barbara a szerelmével veszhetett össze és ebből lett valahogy nagyobb baj. A 23 éves énekesnő szerencsére pár óra után meglett, és elismerte, hogy volt egy vitája, de ennél többet nem mondott a sztoriról. Mondott viszont a fiatalember, akivel kapcsolatban volt, és ebből eléggé az az érzése lehetett az embernek, hogy azért nem szent a béke. Ezek után a srác és az énekesnő kikövették egymást mindenhol a közösségi médiában, amiből úgy tűnik, szakítottak.

Friderikusz Sándor beújított

Friderikusz Sándor újított a két ünnep között. Egyrészt elindította a YouTube-on Geszti Péterrel közös sorozatát, másrészt egy teljesen új formátumot is kipróbált: a reptéren ment oda emberekhez, hogy leszólítgassa őket, és kipróbálja, hogy ebből mi sül ki. A végeredményért kattintson ide!

Vége a Farm VIP-nak

Többszörösen botrányos volt a Farm VIP című gazdálkodós reality idei, harmadik szériája. Szorcsik Viki egyre csúnyább vitája Mischinger Péterrel hála Istennek nem bonyolódott tovább az ünnepek alatt, meglett viszont az adás győztese: végül ifj. Schobert Norbert nyerte meg a 11 milliót.

Varga Viktor egy őrült zseni

Varga Viktor és párja az ünnepek előtt jelentették be, hogy mindketten terhesek. Karácsonyra már meg is született a(z egyik) baba, Varga Zsembera Heródes Júdás. Az alábbi videón Varga Viktor énekel a kicsinek.

Varga Viktor nem érezte úgy, hogy külön ki kell emelnie, hogy értelemszerűen a valóságban nem esett teherbe és természetesen igazából nem is szült gyereket két nappal később. De hogy akkor mindennek mi az üzenete, az az ön fantáziájára van bízva, mindenesetre a sztori volt annyira abszurd, hogy a legtöbb lap megírta a bizarr fotósorozat történetét.

Aki tényleg babát vár: Dér Heni

Dér Heni énekesnő bejelentette, hogy érkezik a második gyermekük.

Új kapcsolatok, eljegyzések

Szabó András Csuti új kapcsolatot kezdett, ez csak idén már a harmadik románc az év elején elvált médiaszemélyiség életében. Plusz volt két eljegyzés is: Csuti volt felesége, Kulcsár Edina már G.w.M menyasszonya, illetve Szabó Ádám is megkérte szerelme kezét.

Elhunytak

És végül: meghalt Bob Marley szintén zenész, mindössze 31 éves unokája, valamint elhunyt Vivienne Westwood divattervezőnő és XVI. Benedek pápa. A 2022-es elhunytakról ide kattintva olvashatja el összefoglalónkat.

BÚÉK!

(Kiemelt kép: Opitz Barbara Instagramja)