Rátalált a szerelem Csutira: ez a lány rabolta el a szívét

Új barátnője van Csutinak! 

2022. december 23., 08:52

Szerző:

Mozgalmas volt Csuti szerelmi élete 2022-ben! Az üzletember és Kulcsár Edina házassága januárban futott zátonyra, majd nem sokkal később Gina személyében talált rá a szerelem, de a románcnak hamar vége lett. Később kiderült, hogy a kétgyermekes édesapa a Farm VIP forgatásai során Szorcsik Vikivel melegedett össze, de ez a kapcsolat is tiszavirág életűnek bizonyult. Most kiderült, hogy egy 26 éves fiatal nő az új párja. 

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja”

- mesélte Hajdú Péternek Csuti, amit a Blikk szúrt ki. 

Kiderült, hogy az üzletember és az új kedvese az Instagramon ismerkedtek meg, ugyanis Csuti kommentelt a képe alá. Az első találkozásuk félúton volt és az is kiderült, hogy vacsorázni mentek. A gyerekeinek azonban még nem mutatta be az új párját, de korábban többször hangsúlyozta, ha a fia és a lánya nem fogadnák el a választottját, akkor nincs jövője a kapcsolatnak.

Csuti volt felesége, Kulcsár Edina szintén örömhírről számolt be: G.w.M eljegyezte! A modell és a rapper az első közös gyermeküket várják együtt. 

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)