Varga Viktoréknál folytatódik a karácsonyi csoda: már meg is született a baba

Varga Viktor karácsony napján nagy bejelentést tett, és a csoda azóta is folytatódik.

2022. december 28., 13:44

Szerző:

A karácsony rengeteg egyéb mellett egy gyermek születésének az ünnepe is, minden bizonnyal ez ihlette meg Varga Viktort, hogy december 25-én tegye meg a nagy bejelentést:

„idén már négyen-öten ünnepeljük a Karácsonyt!”

Az alábbi posztban jól látszik, hogy nem csak párjának, Lilinek gömbölyödik a hasa, hanem magának Varga Viktornak, a TV2 többszörös realitygyőztesének is.

A gyermekáldásról szóló posztban mind Jézust, mind Buddhát betaggelte Varga Viktor, sőt, a címkék mintha azt is tartalmaznák, milyen neveket választottak a születendő kicsiknek: Varga Zsembera Dzsesszika Pokahontasz és Varga Zsembera Heródes Júdás.

Szerda hajnalban újabb bejelentés következett: már meg is érkezett a baba!

„Csodák a mai világainkban is vannak! Lili is jól van – fergeteges tempóban fejlődő gyermek. (Néhány nap alatt zajlódott le a terhesség a fogantatástól kezdve)”

– írja a zenész-médiaszemélyiség. Ehhez a bejelentéshez szintén van fénykép.

A kék színű babaruhából arra következtethetünk, hogy a fotón Varga Viktor éppen Varga Zsembera Heródes Júdást eteti. A kommentelők között rengetegen vannak, akik sok-sok vörös szivecskével gratulálnak az ifjú szülőknek, más hozzászóló azonban nem érti, hogy akkor most pontosan hány fővel is gyarapodott a család.

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)