Milliókat költött a zenésztársaira Majka: ilyen karórát ajándékozott nekik

Majka nem spórolt idén karácsonykor. 

2022. december 27., 07:38

Szerző:

Majka és a zenekara nem csak a karácsonyt ünnepelték, hanem azt is, hogy idén már 10. éve zenélnek együtt. A rapper és a zenekar tagjai egy jó hírű budapesti étterembe látogattak el együtt, de természetesen az ajándékok sem maradhattak el. Kiderült, hogy a zenész méregdrága karórát ajándékozott a banda tagjainak.

„Köszönöm az elmúlt 10 évet, fiúk! Ezentúl ha ránéztek a csuklótokra, gondoljatok arra, hogy többet értünk el együtt, mint amiről valaha is álmodni mertünk!”

- írta a posztjában Majka, amit a Blikk szúrt ki. 

A Beszéljünk órákról TikTok-csatorna és Lakatos Zsoltnak köszönhetően kiderült, hogy a karórák pontosan mennyit is érnek. Kiderült, hogy hazánkban 777 ezer forintért értékesítik darabját, így elmondható, hogy tényleg luxus karóráról van szó. Jól kiszámolva Majka nagyjából 10 millió forintot költött a zenésztársaira, valamint valószínűleg a vacsora számláját is ő állta.

„A Tag Heuer Formula 1 kvarz kronográfról azt kell tudni, hogy 43 milliméteres acéltokban érkezik, a számlapja Forma–1-es carbonfiber, feketés, szürkés, sárgás, természetesen zafírral, gumiszíjon, svájci kvarc Ronda kronográfszerkezettel. Az ára Magyarországon 777 ezer forint.”

 

@beszeljunkorakrol Válasz @peterhormann8 részére Majka a Türkizben a 10 éves ünnepléskor 13 darab Tag Heuer doboz volt az asztalon az egyikből egy Formula 1 CAZ101AC.FT8024 kvarz kronográf került elő #órák #karóra #tagheuer #hírességekórái #majka ♬ Úristen - valmar

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)