Videó: Majka kiakadt a Sztárban sztár leszek! eredményhirdetése után

Íme, mit tett Majka, miután az ő versenyzője helyett Pápai Joci indulója lett a győztes.

2022. december 13., 09:21

Szerző:

Majka meglehetősen furán viselkedett vasárnap este a Sztárban sztár leszek! fináléjában az eredményhirdetés után, és most egy olyan felvétel is felkerült a netre, ami megmutatja azt, amit a tévében nem lehetett látni.

Kökény Dani győzelméről ugyanis az alábbiak kerültek adásba.

Ebben lehet látni, hogy a győzelem hírére pezsgőbontás következik, természetesen alkoholmentes pezsgővel, hiszen a nyertes még csak 17 éves. A két döntős Pápai Joci és Majka egy-egy versenyzője volt, közülük Pápai Joci csapatának tagja győzött végül, így Till Attila Pápai Jocival készít interjút. Ez előtt az látható, hogy Majka a kezébe veszi a pezsgőspoharat, majd összevont szemöldökkel belekortyol, utána pedig az, hogy Majka pohara már üres, és az üres poharat koccintgatja oda rengetegszer mások poharához.

Nos, a Borshoz átkattintva meg lehet nézni egy videót, amit valaki ugyanerről a jelenetről készült, de oldalról. Ezen az látszik, hogy amíg Till Attila és Pápai Joci beszélgetnek, Majka grimaszol egyet, egy vehemens mozdulattal kilocsolja a pezsgőt a válla fölött, és elégedetlen arcot vág. Ez minden bizonnyal annak is szólhat, hogy nem ízlett neki a kölyökpezsgő, de talán az is benne van, hogy a rapper nem örült, hogy nem az ő játékosa győzött. Egy biztos: Majka nem ünnepelte kitörő örömmel Kökény Dani győzelmét.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)