Fotó: Majka és a 11 éves fia között hihetetlen a hasonlóság

11 éves lett Majka fia, Marián. 

2022. november 14., 12:58

Szerző:

Majka és Majoros Hajnalka elsőszülött fiának, Mariánnak születésnapja volt. A fiú igazán különleges dátumon született: 2011.11.11-én jött világra, most pedig pont a 11. születésnapját ünnepli, így azok, akik hisznek az asztrológiában, biztosan tudják, hogy milyen különleges jelentése lehet. A rapper és a felesége is felköszöntötték a gyermeküket a közösségi médiában. Sokan nem tudtak elmenni szó nélkül amellett, hogy mennyire hasonlít Majka és Marián egymásra.

„11 éves lett az én kisfiam”

- írta a posztjában Majka.

A történelem nem volt az erősségem az iskolában, ezt őszintén bevallom. Voltak kedvenc tantárgyaim, de ez pont nem tartozott közéjük. Az a sok évszám, uralkodók, háborúk, korszakok, magyar történelem, világtörténelem, múltbéli események, bár sokszínű, érdekes, de nem kötött le. Egy évszám azért bevésődött az agyamba. 1918.11.11. 11 óra. Ez jelentette az első világháború harcainak végét. Marci 2011.11.11. napon született, 11 órakor. (az már csak hab a tortán, hogy a 11. percben). 11 éves lett. Isten éltessen Nagyfiam!

- írta a posztjában a büszke anyuka, Majoros Hajnalka.

„Boldog születésnapot! Mágikus napon tudni kell születni! Kísérje a szerencse!”

- írta egy kommentelő. 

Sokan inkább azt szúrták ki, hogy a fiú nagyon hasonlít az édesapjára:

„Tiszta apja”

- írta valaki.

Isten éltesse sokáig! Egyébként tiszta apja

- kommentelte valaki más. 

Korábban Majka is közzétett egy posztot, ami bizonyítja, hogy bizony nagyon hasonlítanak a fiával. Érdekesség, hogy a második gyermekük, Olivér inkább az édesanyjára hasonlít. A posztnál a következő képet a jobb nyílra kattintva tekintheti meg. 

Marci és én, Oliver és Hajni… az egyiknél az anya, a másiknak az apa biztos…

- írta akkor a bejegyzésében a rapper.

Íme, egy közös családi fotó: 

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)