Hatalmas meglepetés: megvan a Sztárban sztár leszek! győztese

Véget ért a Sztárban sztár leszek! idei évada a TV2-n, íme, ki kapta a fődíjat.

2022. december 12., 06:41

Szerző:

A Sztárban sztár leszek! idei, rendkívüli sikerű évadában két rendkívüli versenyző került a döntőbe: Kaly Roland és Kökény Dani. Az előbbi már tavaly is próbálkozott, de csak ebben az évadban jutott be a versenybe, az utóbbi pedig idén már kiesett egyszer, de aztán kapott még egy esélyt.

Az alábbi videóban lehet megtekinteni a videót, amiben Till Attila bejelenti, hogy kettejük közül a nézők szavazatai alapján ki lett a győztes.

Nos, nagy meglepetésre valóra vált, ami néhány héttel ezelőtt lehetetlennek tűnt: a győztes a korábban egyszer már kiesett Kökény Dani lett, Pápai Joci csapatából, aki korábban nem tanult énekelni, otthon, magától tanulta meg, amit tud. A mindössze 17 éves énekes tízmillió forintot kapott, plusz egy fellépői szerződést – valamint a fináléban egy pohár alkoholmentes pezsgőt.

Alább lehet megtekinteni Kökény Dani egyik előadását a döntőből, aminek alapján a győzelmet kiérdemelte: Nemazalánnyal duettezik.

 

A jelentkezőket máris várják a következő, negyedik évadra, a harmadik évad győztese az adás után a következő interjút adta.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)