Megdöbbentő végeredmény a Sztárban sztár leszek! első részében: egyszer már kiejtett játékos győzött

Nemcsak a kieső személye volt sokkoló a Sztárban sztár leszek!-ben.

2022. október 10., 11:21

Szerző:

Meglepő végeredményt hozott a Sztárban sztár leszek! című énekesutánzási verseny első élő adása a TV2-n. A műsorba a zsűri a rengeteg jelentkező közül 12 versenyzőt válogatott be a The Voice által népszerűsített módszerrel, amit azóta itthon az X-Faktor is átvett.

Nos, az első kieső némi meglepetésre a zsűri által a legjobbak közé sorolt Tímea Göghova lett. Az ő úgynevezett mestere, Tóth Gabi eléggé ki is akadt az eredményen, erről ide kattintva tudhat meg többet korábbi cikkünkből.

Hasonló meglepetést hozott a heti győztes személye is: hogy ki az, azt Till Attila a következő videó végén jelenti be.

Nos, Kökény Dánielről van szó. Az ő kiugróan jó szereplése azért meglepő, mert a zsűritagok eredetileg úgy döntöttek, hogy ő nem elég jó ahhoz, hogy az élő show-kban szerepeljen. Íme, amikor Pápai Joci hazaküldte Kökény Dánielt.

Azonban nem sokkal az első élő adás előtt a próbákon a 12 közé jutott egyik versenyző, Kálóczi Réka eltörte a lábát. A műsorkészítők úgy döntöttek, hogy az ő helyére Kökény Dánielt hozzák vissza, aki az adásban Sam Smith egyik dalát adta elő.

Kökény Dániel korábban arról beszélt, milyen nehéz körülmények között él, a családjára a kilakoltatás vár, mert jövedelmük a megélhetési költségeiket sem fedezi. A fiatal énekes számára kiugrási lehetőséget jelent most a műsor, és úgy tűnik, tehetségével és megható történetével el is nyerte mind a zsűri, mind a nézők szimpátiáját, mert minden szempontból az első helyen végzett az első adásban.

(Kiemelt kép: a Sztárban sztár leszek! hivatalos Instagramja)