Tóth Gabi nem bírt magával: bunyó volt a Sztárban sztár leszek!-ben

Tóth Gabi az egyik versenyzővel rendezett jelenetet.

2022. szeptember 12., 07:21

Szerző:

Egy héttel ezelőtt elindult a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató új évada a TV2-n, a zsűriben Tóth Gabival, Majkával, Köllő Babettel és Pápai Jocival. A show-ban sztárokat ügyesen utánzó énekesek versengenek egymással, de rengeteg drámát szállít általában a zsűri is.

Ezúttal Tóth Gabi rendezett a szó szoros értelmében jelenetet az egyik jelentkezővel, Benjivel, akiről kiderült, hogy az éneklésen kívül a pankrációhoz is ért. A fiatalember 25 éves, és a következőkkel mutatkozott be a zsűrinek és a tévénézőknek:

„zenésznek készültem nagyon sokáig, ám most úgy gondolom, itt az ideje, hogy én is megmutathassam, hogy több van bennem, mint egy pankrátorban.”

Tóth Gabi volt az ezek után, aki úgy érezte, hogy ez egy remek alkalom, hogy egy kis életet vigyen az adásfolyamba, úgyhogy ha már a színpadon egy profi műverekedő állt, akkor megkérdezte, hogy nem bunyózhatnak-e egyet ott rögtön a helyszínen.

„Odamehetek, mintha levernék neked egyet, és te lereagálod?”

– kérdezte Tóth Gabi Benjitől, aki természetesen benne volt a játékban. A botrányhős énekesnő aztán be is mutatott egy kis bunyózást a fiatalemberrel, többször a mellkasára ütött. Alább lehet megnézni a videót, ami a jelenetet tartalmazza.

Tóth Gabi vs a világ

Videó: Kiakadt Krausz Gáborra a Séfek séfe versenyzője, ezért Tóth Gabi kinézetét kritizálta

Tóth Gabi a rendőrséghez fordult és feljelentést tett: az is kiderült, hogy ki ellen

Tóth Gabi egyre több sztárral rúgja össze a port: íme, a leghíresebb vitái

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)