Beszóltak Majkának: ne pózolj tolvajokkal

Jakab Péter közösségi oldalán reagált Majka legújabb dalára, melyben a rapper baloldali és jobboldali politikusokról is leszedi a keresztvizet. 

2022. november 21., 15:24

Szerző:

Letarolta az internetet Majka száma, az Azt beszélik a városban. A múlt pénteken közzétett klip kemény kritikát fogalmaz meg a politikai elittel szemben. A már több mint kétmillió megtekintésnél járó Majka dalban Jakab Péterrel szemben kritikus sorok is elhangzanak: 

A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek,

Szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek.

Vajon melyik az az oldal, amelyik neked jót akarna

Melyik segít igazán, melyik nem lép a nyakadra,

A kiöregedett komcsi, akinek nem jutott a húsból,

Vagy a kamu keresztény, akivel az ereszen lecsúszol” – rappeli a dalban Majka.

 Jakab Péter, a Nép Pártján Mozgalom vezetője a következőképpen reagált a számban elhangzó kritikára: „Ne told a hazug TV2 szekerét, Majka, és ne pózolj tolvajokkal. Te is biztos szerényen éltél Ózdon, most nem tudom, hogy te hogy élsz, azt tudom, hogy én pont úgy, ahogy annak idején. Attól, mert az ember jobban keres, még nem biztos, hogy másképp akar élni, mint ahogy élt annak idején. Neked Szijjártó Peti a barátod, én ki nem állhatom ezt az embert, például azért, mert a kínai lélegeztetőgépekből is bizniszt csinált. És az, aki bizniszt csinál a magyar emberek problémáiból, azt én nem legitimálom – a barátságommal sem. Nem pózolok vele, inkább pózolok akkor parizerrel.”

 

(Kiemelt kép: Jakab Péter Facebook-oldala)