Öklendezős botrány: Berki Mazsi mégsem hagyta annyiban, most reagált Bárdosi Sándor sértő gesztusára

Berki Mazsi mégicsak beleállt: elmondta, mi a véleménye Bárdosi Sándor öklendezéséről.

2022. október 29., 06:18

Szerző:

Botrány lett a Dancing with the Stars múlt szombati adásának legvégéből, amikor kiderült, hogy Berki Mazsi és Bárdosi Sándor közül az utóbbinak kellett távoznia. Ekkor a két ellenfél megölelte egymást, majd az egykori birkózó elfordult Berki Krisztián özvegyétől, és öklendezést imitált.

Bárdosi Sándor később sem visszakozott, vállalta, hogy neki igenis felfordul a gyomra Berkiéktől.

Hát erre most a Tények Plusz stábja kapott egy reakciót Berki Mazsitól, aki az alább teljes egészében megtekinthető riportban a következőket mondja:

„sportolóként azt gondolom, méltósággal kell ilyen esetben lelépni a tatamiról, a színpadról, bármiről is legyen szó. [...] Azzal, hogy kinek mi a véleménye, semmi probléma nincs, csak akkor nem mosolygok az arcába, aztán köpöm hátba a másikat.”

Később hozzáteszi még a következőket is:

„én egy egyenes ember vagyok, tehát ha valakivel problémám van, azt megmondom. Számomra csak az volt a furcsa, hogy amikor fölérkeztünk Ramihoz, akkor még nem volt problémája. Majd amikor a kiesésnél szembekerültünk, akkor hirtelen problémája lett. Szerintem méltósággal kell viselni a vereséget is.”

Kattintson a play gombra, mert a videóban Berki Mazsi mindig kritikusan nyilatkozó volt anyósa is megmondja a magáét a táncversenyről!

(Kiemelt kép: TV2/Dancing with the Stars)