Megdöbbentő ok: Nyertes Zsuzsa ezért nem engedi megműteni a szemét

Nyertes Zsuzsának ajánlották, hogy műttesse meg a szemét a jobb látás érdekében, de ő nemet mondott.

2024. április 17., 07:55

Szerző:

A mai napig kapja a bókokat Nyertes Zsuzsa a hot magazin friss számának címlapja szerint. A lap hosszú interjút közöl a 65 éves színésznővel, és a cikk egyik fő témája az idősödés.

A Farm VIP-ból is ismert színésznő nem szereti a szemüveget, mint mondja, már a gondolattól is rosszul van. Erre azt ajánlották neki, hogy akkor műttesse meg a szemét, hogy a látása újra tökéletes legyen, de ő erre a javaslatra is nemet szokott mondani. A következő gondolatmenet van a döntése mögött:

„van jó az öregedésben is, például az, hogy az embernek romlik a szeme. Amikor felkínálták a műtétet, nemet mondtam. Nem akarok úgy látni, mint 30 évesen! Most belenézek a tükörbe, és azt látom, amit. Nem vagyok hiú, de ha föltennék egy szemüveget, és azzal néznék bele, akkor nem azt látnám, amit érzek, és az borzasztó lenne.”

És bár ezek szerint direkt nem vesz szemüveget, ha a tükörbe néz, azért egyvalamit mégiscsak észrevesz magán, ami bosszantja, de egyelőre ragaszkodik a természetes idősödéshez. Nyertes Zsuzsa így fogalmaz:

„a közönségnek, főleg a nőknek szeretném bizonyítani, hogy igenis ki lehet tolni az öregedést természetes úton. Ami viszont nagyon zavar, azok a száj körüli ráncok; nagyon gondolkodom, hogy azokkal bizony kezdeni kellene valamit.”

És hogy kitől kapja ezeket a bizonyos bókokat, amiket a fenti bevezetőben említettünk? Nos, a párjától, Gulyás Attilától, akivel immár csaknem 50 éve ismerik egymást és igazán fiatalon jöttek össze. Egy lányuk született, akitől már unokájuk is van, de sosem házasodtak össze hivatalosan. Nyertes Zsuzsa úgy érzi, nekik nem kellett örök hűséget esküdniük, így is boldogan élnek a családdal, a színésznő imád rengeteg időt tölteni az unokájával.

Az élettársával kapcsolatban így fogalmaz:

„16 éves korom óta ismer, szóval nem úgy látja rajtam az idő múlását, mint egy idegen, de a mai napig, amikor színpadon néz, utána megjegyzi például, hogy »Még mindig milyen jó a lábad!«”

És még a szerencsés testi adottságokhoz visszakanyarodva: Nyertes Zsuzsa nemrég egy másik lapnak nyilatkozva beszélt ugyanerről, de kissé más kontextusban. Akármilyen dögös is volt fiatalkorában, sosem volt egy provokatív-vetkőzős személyiség, igaz, egy Playboy-fotózást azért egyszer elvállalt.

„Mindössze két olyan filmem volt, amelyben a forgatókönyv szerint félmeztelenül kellett mutatkoznom. Az egyiket külföldön forgattam, és úgy csináltam, mintha nem értettem volna, mit kértek tőlem, így végig takarásban maradtam. A másikban sem lehetett látni szinte semmit. Amikor én fiatal voltam, olyan volt babydollban mutatkozni, mint manapság pucéran. Amíg az ember hamvas, ez is könnyebb feladat. Engem is sorra találtak meg a rendező urak, akik kabarékban, vígjátékokban elkezdtek fehérneműre, fürdőruhára vetkőztetni. Az öncélú mutogatással nem értek egyet, ha viszont ez hozzátesz a darab mondanivalójához, akkor elfogadom”

– mesélte a Story magazinnak Nyertes Zsuzsa a múlt héten, amit a Blikk szúrt ki. Hozzátette, hogy anno a Playboyban ízléses, szép fotók jelentek meg róla, és csak annyit mutatott meg, amennyi neki belefért, azt is elsősorban azért, hogy megmutassa, hogy egy nő a 40-en túl is lehet gyönyörű.

(Kiemelt kép: Youtube/LifeTV)