Megdöbbentő: Bíró Ica elárulta, igazából hány éves volt, amikor először férjhez ment

Bíró Ica egy friss interjúban azt is elárulta, milyen módszerrel fürkészi a jövőt minden reggel.

2024. március 22., 08:42

Szerző:

Bíró Ica egy napját mutatja be a TV2 alább megtekinthető, friss riportja, ami a Tények Plusz című műsorban került adásba. A 66 éves médiaszemélyiség a riport szerint rengeteget dolgozik, mert modellkedik, énekel, egy helyi televíziónál riporterkedik, de egyetlen napon sem maradhat el az edzés sem.

Ruhaipari középiskolában tanult, emlékezik vissza a Metál Lady a fiatalkorára. A következőket árulja el:

„17 és fél éves koromban férjhez is mentem: a Bíró név a Bíró Antitól van. Varrónőnek jelentkeztem, és mondtam, hogy mit tudok, mit nem tudok. De mondták, hogy »mutasd magad!«, mert akkor is egy szűk ruciban voltam. Az mondja, ő mondta, ez a híres mondás: »ezzel a karosszériával, lányom? Neked a kifutón a helyed! Divatot tervezni vagy varrni ráérsz nagymamakorodban.«”

Hát ezzel kezdődött a Boruzs Ilona néven született médiaszemélyiség nem mindennapi karrierje. Bíró Ica egyébként kétszer volt férjnél, és egy ideig Trunkos András volt az élettársa, de már jó ideje egyedülálló. A Metál Ladyről az alábbi összeállításból az is kiderül, hogy mindennapos reggeli rituáléja a kártyavetés: mielőtt elindulna otthonról mindig a jövőt fürkészi a lapok segítségével.

A riportban szóba kerül, hogy a 66 éves médiaszemélyiség rendszeresen edz, és ennek köszönheti, hogy rendkívül jó formában van. Azt mondja, azért az utóbbi időben elgondolkodott már a plasztikáztatáson:

„szoktam nézegetni, hogy egy kis kifeszítés jó lenne, dehát egyelőre csak gondolkodtam róla. Ehhez nekem valaki kell, hogy elmondja, hogy mit miért és hogyan. Én nem akarok következményeket, én szeretem a természet adta dolgokat. Igen, természetes vagyok minden szinten, semmi szike nem ért még hozzám, minden lengőbordám megvan, igen, és a mellem is igazi.”

Alább tudja megnézni a teljes interjút.

Bíró Ica egyébként a plasztikáztatást azért is említi így, mert rendszeresen találgatnak arról a követői, hogy vajon nem csináltatott-e valamit. Tavaly még így reagált az egyik ilyen felvetésre, úgy tűnik, ehhez képest azért mostanra már változott egy kicsit a hozzáállása a témához:

„sajnálom, de soha nem ért hozzám szike, se más beavatkozás!!! Minden bordám is megvan, a mellem is igaziból olyan, amilyen! Valódi vagyok, nem plasztik!!! Amúgy egy műnő könnyen lebukik egy orvosi vizsgálaton! Én bátran állok elébe, ha kifizeted, bár nincs okom bizonygatni azt, hogy igazi vagyok, mi hasznom lenne belőle... Sokan alkalmaznak beavatkozásokat, ami az ő dolguk! Nem vagyok híve, szerintem az csak betegség esetén realitás, de ez mindenki saját ügye! Én maradok természetesség híve! Amúgy meg úgy érzem, nincs is rá szükségem! Mindjárt elkezdek büszke lenni magamra.”

Tehát amíg tavaly júniusban még állította, hogy marad a természetesség híve, azért most már úgy bevallja, hogy elgondolkodott már azon, hogy akár jól jöhetne egy nem túl drasztikus beavatkozás.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)