Kiderült, ki vállalta el, hogy Kóbor János halála után gondoskodik a családról

Kóbor János özvegye és kislánya nem maradtak magukra a gyászban.

2022. május 17., 08:27

Szerző:

Kóbor Jánosnak ma lenne a 79. születésnapja. Ebből az alkalomból közöl összeállítást az Omega decemberben elhunyt frontemberéről a Blikk, amelyben megszólal a legendás együttes menedzsere, Trunkos András.

A legendás rockzenész özvegye, Deme Zsóka kezd visszatérni a munkához, lánya, Kóbor Léna pedig próbál a tanulásra koncentrálni – amint arról éppen a napokban nyilatkozott.

Trunkos András őket is említi nyilatkozatában: elárulta ugyanis, hogy megígérte Kóbor Jánosnak, hogy a gondjukat fogja viselni.

„Megígértünk egymásnak Meckyvel, hogy gondoskodunk annak a családjáról, aki előbb megy el. Az élet úgy hozta, hogy ő távozott előbb. Tartom magam a fogadalmamhoz, ráadásul ezt kevesen tudják, de én vagyok Léna keresztapja, így bármikor állok rendelkezésére. [...] Sokszor felhív, keres, kikéri a véleményemet, mintha egyfajta apafiguraként tekintene rám. Persze, sosem akarnám átvenni Mecky helyét, de jólesik, hogy Léna bízik bennem”

– többek között ez szerepel a menedzser nyilatkozatában.

Az özveggyel kapcsolatosan a menedzser megerősítette, hogy valóban dolgozik:

„egyrészt ez egyfajta terápia is számára, hiszen bár még mindig gyászol, a munka ideig-óráig eltereli a figyelmét. Másfelől ő a családfenntartó jelenleg, az élethez pedig szükség van pénzre, így nem is tehetné meg, hogy ne dolgozzon.”

Kóbor Jánossal kapcsolatban írtuk idén tavasszal

Teljesült Kóbor János végakarata

Megtörte a csendet Kóbor János özvegye: Szó sincs elengedésről

Sorra érik a sorscsapások az Omegát: rákkal műtötték Molnár György Elefántot

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)