Kóbor János lánya fájdalmáról és az újrakezdésről nyilatkozott

Kóbor János lánya, Kóbor Léna azt is elárulta, milyen pályán szeretne továbbtanulni.

2022. május 11., 07:50

Szerző:

Kóbor János tavaly december 6-án hunyt el, és lánya, a 15 éves Kóbor Léna most a Bors című lapnak adott interjút, miközben Zoltán Erika stúdiójában táncórán volt. Az Omega legendás frontemberének lányát ugyanis vonzza az előadó-művészet és a színpad, de ezzel együtt tovább szeretne tanulni, méghozzá egy igen komoly pályán:

„nekem nem kérdés a továbbtanulás, mert mindenki több diplomás volt mindkét szülőm családjában. Ettől függetlenül szeretném, ha a zene és a tánc az életem részei maradnának. ahogyan a Mamával is egyetértünk - én is szeretnék egy szép, komoly pályát választani majd magamnak. Most úgy gondolom, hogy orvos szeretnék lenni, mint a bátyám, Martin, aki fogorvos.”

Kóbor Léna a gyászról is beszél az interjúban. Szóba kerül például a vitorlázás, ami édesapja kedvelt időtöltése volt. Kóbor Léna ezzel kapcsolatban a következőképpen fogalmaz:

„imádok vitorlázni, de ez egyelőre egy kicsit fájdalmas gondolat. Nagyon hiányzik nekünk a Papa. Bele sem akarok gondolni, hogy nélküle hajózzunk ki.”

Az interjúból az derül ki, hogy bár a gyász időszakának nincs vége, Kóbor Léna mégis próbál optimistán tekinteni a jövőbe:

„szinte szárnyakat ad nekem az érzés, amikor a természet újjáéled, újra melegen süt a nap és kint lehetek a szabadban. Nekem a tavasz mindig olyan, mint egy újrakezdés, tele szabadsággal és lehetőségekkel.”

Kóbor Jánossal kapcsolatban írtuk idén tavasszal

Teljesült Kóbor János végakarata

Megtörte a csendet Kóbor János özvegye: Szó sincs elengedésről

Sorra érik a sorscsapások az Omegát: rákkal műtötték Molnár György Elefántot

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)