Megtörte a csendet Kóbor János özvegye: Szó sincs elengedésről

Kóbor János özvegye, Deme Zsóka a gyászáról mesélt.

2022. április 7., 07:25

Szerző:

Kóbor János özvegye, Deme Zsóka négy hónappal a férje halála után szólalt meg. Az asszony tavaly decemberben vesztette el férjét, az Omega legendás frontemberét. Az énekest végül csak néhány héttel ezelőtt helyezték végső nyugalomra, hamvai a budapesti bazilikában és a Balatonban nyugszanak.

„Amikor a férjem elment, úgy éreztem, soha nem fogok tudni erről beszélni, és nem hittem, hogy ez valaha is változna. De nem kerülhetem ki. A megismerkedésünk óta a nyilvánosság előtt éltük az életüket, így kötelességemnek érzem, hogy megszólaljak. Mostanra pedig az idő is elérkezett rá. Múlt hét pénteken végső búcsút vettünk tőle”

- nyilatkozta a Story Magazinnak Deme Zsóka, amit az nlc.hu szúrt ki. 

Az özvegy azt is elárulta, hogy miért csak hónapokkal a férje halála után tudott megszólalni. Hozzátette, hogy hálás azért, amiért ott lehetett és foghatta a kezét a halálakor a férjének. Valamint elmondta, hogy Kóbor János tragédiája óta mérhetetlen szeretet veszi őket körbe és ez segít nekik a túlélésben.

„A hiánya irtózatos sebeket hagyott maga után a szívünkben, lelkünkben. Szó sincs elengedésről. Minden percben, minden órában, minden gondolatunkban itt van, és itt is marad velünk örökre. Köszönöm azt a közel 18 gyönyörű évet, amit együtt tölthettem ezzel a csodálatos emberrel, aki műveivel – nem is akárhogyan – beírta magát a rocktörténelembe, a legnagyobb alkotását pedig itt hagyta nekem, ő Lénácska”

- mondta Deme Zsóka.

Kóbor János tragédiája ez egész országot megrázta

Kóbor János hamvai a végső helyükre kerültek: szívszorító, amit kért az Omega legendás énekesének kislánya

Teljesült Kóbor János végakarata

Kóbor János özvegye nehéz lépésre szánta el magát

Szívszorító: Kóbor János fia először szólalt meg a tragédia óta

(Kiemelt kép: dfp.hu)