Kóbor János özvegye nehéz lépésre szánta el magát

Kóbor János özvegye továbbra sem tud beszélni fájdalmáról, de újra kiállt a nyilvánosság elé.

2022. február 24., 09:23

Szerző:

Kóbor János két és fél hónapja hunyt el, és özvegyével kapcsolatban a legutóbbi hír az volt, hogy továbbra is rossz lelkiállapotban van. Ráadásul az adminisztráció miatt késik az Omega frontemberének temetése is. A hamvak egy részét a Balatonba fogják szórni, a másik részét pedig a budapesti Szent István Bazilikában helyezik majd el – ez utóbbi az, amihez hosszasabb papírmunkára van szükség.

Nos, bár a végső gyászszertartásra még nem került sor, a Bors szerint Kóbor János özvegye, Zsóka nagy döntést hozott: újranyitotta budai ruhaüzletét, a Lena Fashiont. A bolt decemberben zárt be, amikor az özvegy gyászolni kezdett, de most újra nyitva van. A lap tudósítója el is ment a butikhoz, és azt tapasztalta, hogy Zsóka maga is ott dolgozik – minden bizonnyal a munkába temetkezve próbálja átvészelni ezt az időszakot, elkezdeni feldolgozni a fájdalmát.

Bár egy nehéz lépést ezzel megtett, és üzletvezetőként újra a nyilvánosság elé állt, Kóbor János özvegye azt mondja, arra nem áll készen, hogy a médiának nyilatkozzon.

(Kiemelt kép: dfp.hu)