Sorra érik a sorscsapások az Omegát: rákkal műtötték Molnár György Elefántot

Molnár György Elefánt újra küzd a halálos betegséggel. 

2022. április 2., 10:01

Szerző:

Molnár György Elefántnak ismét fel kell vennie a harcot a rákbetegség ellen. A legendás banda menedzsere megerősítette, hogy a zenészt kedden megműtötték, ugyanis újra kialakult nála a daganatos betegség. Az elmúlt időszakban mintha átok ülne az Omega zenészein, rengeteg sorscsapás érte őket. 2020-ban csupán néhány nap különbséggel hunyt el a billentyűs Benkő László és a basszusgitáros Mihály Tamás. 2021-ben pedig a koronavírus szövődményeinek következtében az énekes, Kóbor János hunyt el.

„Sajnos, igaz, Gyurinak hólyagrákja volt, ezért kellett műteni”

- mondta a Blikknek Trunkos András menedzser. 

A zenész már 2018-ban kórházba került szívritmuszavar miatt, ám akkor kiderült, hogy sokkal súlyosabb betegséggel kell szembenéznie: a húgyhólyagján két daganatot is találtak, akkor az operáció sikeres volt és mostanáig nem is volt panasza. A zenekar menedzsere elárulta, hogy a mostani beavatkozás is jól sikerült, de egy darabig még biztosan a kórházban kell maradnia.

A zenekar dobosa, Debreczeni Ferenc, akit csak Cikinek becéznek szintén betegeskedik:

„Küzdök. Nem vagyok egészséges. Nekem is kell orvos, de nem akarok panaszkodni. Most mindent egy lapra tettem fel, és az a célom, hogy augusztusban ott állhassunk a színpadon. Tudom, nincs sok hátra, ezért kell egy cél, amit hajtok, amiért harcolok, mert hiszem, hogy ez segít legyőzni a betegséget”

- mondta a lapnak.

Kóbor János halála az egész országot megrázta

Kóbor János fiát összetörte a gyász

Kóbor János özvegye nehéz lépésre szánta el magát

Szívszorító: Kóbor János fia először szólalt meg a tragédia óta

(Kiemelt kép: dfp.hu)