Nyertes Zsuzsa elárulta: 84 éves édesanyja így kaphatott tüdőgyulladást a kórházban

Nyertes Zsuzsa édesanyja eltörte a combcsontját, amit a kórházban megműtöttek, viszont bent újabb betegséget kapott el az idős asszony.

2023. november 21., 10:52

Szerző:

Aggasztó nyilatkozatot adott Nyertes Zsuzsa a Blikk című lapnak: 84 éves édesanyja kórházba került. A cikkben Lujza mamaként említett asszony otthon, felmosás után csúszott el a nedves padlón, és eltört a combcsontja, így műtétre volt szükség.

A kórházban azonban Nyertes Zsuzsa édesanyja a meglévő gond mellé még tüdőgyulladást is kapott:

„anyu – sajnos – a kórházban tüdőgyulladást kapott, ami az ő korában rettentő veszélyes. Nagyon meleg volt a kórteremben, akkor indult a fűtési szezon, és anyu épp az ablak alatt feküdt, amit résnyire kinyitottak a meleg miatt.”

Nyertes Zsuzsa édesanyját átszállították ezután egy másik kórházba, ahol sikerült kigyógyulnia a tüdőgyulladásból, de ezzel együtt még magatehetetlen. Lányai ápolják otthonában, miközben várják, hogy elkezdődhessen a rehabilitáció.

Nyertes Zsuzsa egyébként a Mokka egyik korábbi adásában árulta el, hogy ő maga is orvosnak készült, és dolgozott is ápolóként és orvosírnokként. A kapcsolódó videót alább tudja megnézni.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)