Farm VIP: Nyertes Zsuzsát csúnyán megalázták, most elmondta, hogy érez

Nyertes Zsuzsa beszélt arról, hogy mi történt a Farm VIP-ben.

2022. december 1., 09:07

Szerző:

Nyertes Zsuzsa a Farm VIP kiesője! Mint megírtuk, a színésznő Szorcsik Vikivel csúnyán összebalhézott, drámai pillanatok játszódtak le, majd végül egymás ellen párbajoztak. Most Nyertes Zsuzsa elárulta, hogyan élte meg azt, ami a műsorban lezajlott, sőt az is kiderült, hogy a párja megpróbálta lebeszélni a szereplésről.

A színésznővel sokat gonoszkodott Szorcsik Viki, valamint Smaltig Dalma is: 

A„míg fiatal és szép voltam, megértettem volna, ha engem pécéznek ki. Éreztem is hogy Vikiék részéről van egyfajta rivalizálás a szépséges kis Andika felé. Na, de én – 63 éves nőként – úgy gondolom, már nem rúgok mellettük labdába, úgyhogy nagyon meglepett, és nem igazán értem, miért én voltam a célpont”

- mondta a Story magazinnak Nyertes Zsuzsa, amit a Blikk szúrt ki. 

A színésznő párja annyira kiakadt a látottakon, hogy nem is bírta nézni a műsort. Nyertes Zsuzsa elmondta, hogy Szorcsik Vikire nem tud haragudni, régóta ismerik egymást, Smaltig Dalma pedig a mai napig egy idegen a számára, így az ő szavai nem estek neki annyira rosszul.

„Vikit 20 évvel ezelőtt a Vidám Színpadon ismertem meg. Egy édes, aranyos lány volt, akit a szívembe zártam. Nagyon kemény dolgokat mért rá a sors. Elveszítette az öccsét, a tehetsége ellenére nincs méltó helye a szakmában. Nem sajnálom, mert ezt nem szeretné hallani a számból, de nem tudok rá haragudni. Szinte azonnal megbocsátok neki, bármit mond”

- tette hozzá a színésznő.

Szorcsik Viki és Smaltig Dalma ebben a videóban Nyertes Zsuzsa horkolását imitálták:

(Kiemelt kép: TV2)