Megható fotó: Tóth Gabi hosszú idő után ismét posztolt kislányáról

Tóth Gabi kislánya kétéves lett, az alkalomból pedig elképesztően édes fotót tett közzé az énekesnő.

2021. december 5., 07:07

Szerző:

Tóth Gabi nehéz és megterhelő időszakon van túl, de most, hogy végetértek a főbb tévés munkái, igyekszik csakis a családjára koncentrálni. A hétvégén például kislánya születésnapját szervezte, Hannaróza ugyanis most töltötte be a kettőt

Az énekesnő friss posztjából kiderül, hogy az egész házat feldíszítették a szülinapi zsúrra, Hannaróza pedig tortát és igazi kislányos ajándékokat is kapott, de mindközül a lufik tetszettek neki a legjobban. 

„Hannika kétéves lett és már érti, érzi, hogy ez a nap ma róla és neki szól. Leírhatatlan boldogság nekünk, a szüleinek, hogy láthatjuk az önfeledt örömöt az arcán. Persze, a lufik a kedvencei, nem tud betelni velük. Ez a születésnap egy olyan élmény számára, aminek minden pillanatát megéli, velünk együtt. Azt hiszem ha valamiért, ezért biztosan érdemes élni! Isten éltessen, drága kislányunk!”

– írta Tóth Gabi Instagram-oldalán, a szöveghez pedig két megható és kedves családi fótót is mellékelt.

Bár az énekesnő és férje, Krausz Gábor korábban úgy döntöttek, hogy nem mutatják meg kislányukat többet, időről időre kivételt tesznek. Úgy tűnik, a pici 2. szülinapja is egy ilyen kivételes alkalom volt.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebook-oldala)