Meghan Markle-nek ezért a szereplését másodpercenként egymillió dollárt ajánlottak

Még nem lehet tudni, Meghan Markle elfogadja-e a döbbenetes ajánlatot.

2024. május 20., 06:37

Szerző:

A Meghan Markle háza tájáról érkezett hír kapcsán kezdjük azzal, hogy egy dollár a legfrissebb árfolyamok szerint egy dollár 357 forintot ér, tehát egymillió dollár 357 millió forint. Aki egy másodperc alatt 357 millió forintot keres, az egyetlen perc munkáért több, mint 21 milliárd forintot kap.

Meghan Markle és a Brilliáns elmék

Emlékezetes, hogy Meghan Markle sorozatszínésznőként vált eredetileg nemzetközileg ismertté: a Suits, azaz Brilliáns elmék című sorozatban az első hét évadon keresztül játszotta Rachel Zane jogi asszisztens szerepét. 2017-ben azonban kiszállt a sorozatból, ebben az évben jegyezték el egymást Harry herceggel, és a következő esztendő májusában már össze is házasodtak.

2020-ban a brit trónörökös öccse és felesége azonban elhagyta a brit királyi családot és az USA-ba költöztek, azóta Meghan Markle ismertsége minden bizonnyal csak nőtt, de sokan valószínűleg azt saccolnák, hogy a népszerűsége azonban csökkent. Ennek ellenére az Express című brit lap tudósítása szerint egy szponzor döbbenetes ajánlattal állt elő: ha Meghan Markel újra eljátssza Rachel Zane szerepét, akkor hajlandóak a szereplésért másodpercenként egymillió dollárt fizetni a hercegnének.

Az ajánlat nem a műsor készítőitől jött, hanem a Biotulin nevű német cégtől, úgyhogy arra a tévécsatornának is igent kell mondania ahhoz, hogy megvalósuljon, de egyelőre még Meghan Markle-től sem jött válasz. A hercegi pár persze nyilván nincs pénzszűkében, mindenesetre könnyen elképzelhető, hogy egy ilyen ajánlaton még ők is elgondolkodtak: egyrészt, hogy komolyan lehet-e egyáltalán venni, másrészt meg hogy ha komolyan lehet, akkor nem kéne-e igent mondani rá. Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e fejlemény az ügyben.

Meghan Markle és az a fránya népszerűség

A sussexi hercegné számára nagyon fontos lenne, hogy maga mellé állítsa a közvéleményt, ám Robert Johnson királyi szakértő szerint már nem tudja megfordítani a negatív folyamatokat – egyáltalán nincs arra garancia, hogy ha újra visszavedlene Rachel Zane-né akkor annak lenne bármi pozitív hatása a megítélésére is (a bankszámlájára gyakorolt nyilvánvaló pozitív hatás mellett).

A szakértő szerint korábban Kamilla királyné is nehéz helyzetben volt, hiszen sokan őt okolták Diana hercegné és Károly király válásáért, majd közvetetten a hercegné haláláért is. Ő soha nem nyilatkozott, amíg a népszerűsége mélyponton volt, ám az évek alatt a viselkedésével sikerült elnyernie az emberek szimpátiáját.

Kamilla királyné akkor is megmutatta, milyen fontos számára a házassága, amikor fény derült Károly király daganatos betegségére, hiszen azóta is támaszt nyújt férje számára. Ezzel szemben Meghan Markle legutóbbi útja során sem kísérte el Harry herceget az Egyesült Királyságba az Invictus Games eseményeire, pedig a herceg számára nagyon fontos lett volna a támogatása, és korábban felesége is mindig jelen volt ezeken az alkalmakon.

Kamilla királyné egyszerűen betartja a királyi család szabályait és teljesíti a kötelességeit. Az Express által megkérdezett szakértő szerint Meghan Markle azonban nem így tesz, és ezért nem sikerül maga mellé állítania a brit közvéleményt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/ComposedPix)