Matthew Perry halálának ügyében itt a közlemény, amit mindenki várt

Matthew Perry elhunytának híre vasárnap járta be a sajtót, az első tudósításokból nem derült ki, hogyan, de a színész a saját jacuzzijában halt meg.

2023. október 31., 08:44

Szerző:

Vasárnap hajnalban érkezett a hír, hogy mindössze 54 évesen elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok egykori sztárja. A Chandler Bing karakterével népszerűvé vált színészt Los Angeles-i otthonában találta meg az asszisztense, a sztár a jacuzziban feküdt holtan.

Két nap telt el, és mostanra publikálta részvétnyilvánítását a Jóbarátok többi színésze, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc. Egy közös közleményt jelentettek meg a People magazinban, ami a következőket tartalmazza:

„mindannyian össze vagyunk törve Matthew elvesztése miatt. Többek voltunk, mint csak szereplőtársak. Egy család vagyunk. Annyi mondanivalónk van, de most szánunk egy percet arra, hogy gyászoljunk, és feldolgozzuk ezt a mérhetetlen veszteséget. Idővel többet fogunk mondani, amikor már képesek leszünk rá. Egyelőre gondolataink és a szeretetünk Matty családjával, barátaival és mindenkivel van, aki szerette őt a világon.”

A tragikus haláleset körülményeiről nem sokat lehet eddig tudni, az biztos, hogy illegális kábítószert nem találtak a színész otthonában, de legális gyógyszereket, például antidepresszánsokat igen.

Matthew Perry otthonánál egyre gyűlnek a gyászoló rajongók által elhelyezett virágcsokrok, de még több a megemlékező New Yorkban annál a háznál, amit a Jóbarátok tett híressé.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Rena Schild)