Szívszorító felvételek kerültek napvilágra: Matthew Perry halálakor ezzel hívták ki a mentőket

Matthew Perry halálának okait nagy erőkkel vizsgálják.

2023. október 30., 13:44

Szerző:

Vasárnap hajnalban érkezett a hír, hogy mindössze 54 évesen elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok egykori sztárja. A Chandler Bing karakterével népszerűvé vált színészt Los Angeles-i otthonában találta meg az asszisztense, a sztár a jacuzziban feküdt holtan.

Az asszisztens azonnal kihívta a mentőket, és azt ezt fogadó mentős válaszának felvételét publikálta most a TMZ nevű híroldal. Ebből kiderül, hogy kezdettől fogva fulladásként kezelték az esetet:

„EMS 9 a rádión. Válasz a fulladásra.”

Matthew Perry halálának pontos oka, illetve hogy a színész hogyan fulladhatott bele a medencébe, egyelőre nem világos, ezt majd a boncolási jegyzőkönyv tisztázza remélhetőleg. Jelenleg annyit lehet biztosan tudni, hogy nem találtak kábítószert a helyszínen.

A TikTokon közben arról terjed egy videó, hogyan érkeztek meg a színész szülei elhunyt fiuk házához. A szülők még a későbbi sztár gyerekkorában elváltak, a felvételen látható Keith Morrison is, Matthew Perry édesanyjának második férje. Matthew Perry édesapja, John Perry szintén színész, szerepelt is a Jóbarátok egyik részében.

@joy.of.everything Dateline NBC’s Keith Morrison who is Matthew Perry’s stepfather greets & comforts Matthew Perry’s parents outside of his home several hours after the news of his passing. #matthewperry #keithmorrison #breakingnews #celebritynews #ripmatthewperry #friends ♬ original sound - Joy Of Everything

(Kiemelt kép: Shutterstock/Rena Schild)