Borzasztóan néz ki a Jóbarátok egykor sármos színésze

Matthew Perryre rá sem lehet ismerni!

2021. október 5., 13:26

Szerző:

Az HBO négy hónappal ezelőtt mutatta be a Jóbarátok Reuniont, amiben mind a hat főszereplő, köztük Matthew Perry is szerepelt. A rajongók és a kritikusok már akkor gyanút fogtak, hogy valami nincs rendben, az 52 éves színész ugyanis sokszor zavartnak tűnt, össze-vissza beszélt, indokolatlanul sokat viccelődött a jubileumi részben. Azóta pedig nem is mutatkozott a nyilvánosság előtt. A hétvégén azonban sikerült lesifotósoknak néhány képet készíteni róla, de ezek sem túl bíztatóak az állapotát illetően, láthatóan elhagyta magát.

Matthew Perry esetében ez csak azért vészjósló, mert az elmúlt évtizedekben a súlyingadozása drog- és alkohoproblémáinak volt köszönhető. A Jóbarátok több évadában is gondot okozott, hogy hol nagyon vékony volt, hol pedig feltűnően meghízott. 

A Chandler Binget alakító színészről köztudott, hogy Vicodin-, metadon-, amfetamin- és alkoholfüggőséggel küzd, korábban kétszer is járt elvonókúrán. A szombaton készült friss képein kifejezetten elgyötörtnek, fáradtnak, szétesettnek tűnik, ráadásul fel is szaladt rá jó néhány kiló, így a rajongók egyöntetűen azért aggódnak, nehogy ismét visszaesésről legyen szó.

A képeket a DailyMail oldalán, itt lehet megnézni.

(Kiemelt kép: Warner / Collection ChristopheL via AFP)