Még több tudnivaló a legtöbbet kereső magyar sztárokról, döbbenetes összegekről van szó

Nem semmi összegeket kerestek a magyar sztárok!

2022. augusztus 3., 11:45

Szerző:

A legjobb kereső magyar sztárok listája itt van! Nos, talán nem meglepő, hogy az első helyen Majka végzett. Az igazán döbbenetes azonban, hogy a 2020-ban elért 50 milliós árbevételét az előadóművészeti tevékenységgel foglalkozó cége a Dyma MM Kft. 2021-ben a hatszorosára, 302 millió forintra tudta tornászta fel - írja a Blikk.

A tavalyi első helyezett Sebestyén Balázs volt, most pedig a második helyen végzett. A műsorvezető rádióműsor-szolgáltatással foglalkozó cége, a Phova Kft. 2021-ben 316 millió forintot termelt. Szintén dobogós még Rúzsa Magdi, akinek a cége, a a Plagiguel Kft. tavaly 192 millió forint árbevétel mellett 67 millió profittal, tavalyelőtt pedig 209 millió forintos árbevételhez tartozó 14 milliós nyereséggel zárt. 

Ördög Nóra szintén jó pénzeket keresett a férjével, Nánási Pállal. A közös vállalkozásuk, a Voiceforce Kft.-jük 2020-as, 212 millió forintos árbevételt 2021-ben már 314 millió forintra emelték, azonban a profitjuk ehhez képest azonban kisebbet, 20 millióról 25 millió forintra ugrott csak fel. Kasza Tibi a főtevékenységein kívül a Challenge étrendkiegészítővel keresett sok-sok pénzt. A feleségével, Darai Andreával és testvérével közös cége, a Manker Beauty Kft. csomagküldő internetes kiskereskedelmi szereplőként forgalmazza Kasza italporait és fogyasztó tablettáit. A tavalyi évben közel kétmilliárd forintot könyvelhettek el, ami nem semmi, főleg a 2020-as nullás eredményt követően.

Még több hír a pénzről és a celebekről

Íme, mennyit keres Majka, hogy ő lett a legértékesebb celeb

Majka lett idénre a legértékesebb celeb – íme, kit taszított le a trónról

Kiderültek a mulatósgázsik: íme, kinek jön össze több millió egy hétvégén

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)