Innen lehet ismerős a nő, akit Kulcsár Edina miatt hagytak el

Egyre több információ derül ki Kulcsár Edina új párjáról és annak exéről.

2022. január 22., 12:01

Szerző:

Egész héten Kulcsár Edina szakítása és friss kapcsolata tartotta lázban a bulvársajtót és a netezőket. Valószínűleg azért, mert már maga a válás híre is sokkolta a rajongókat, de Kulcsár Edina nem várt sokat, két nappal később bejelentette, hogy máris párra talált, a G.w.M művésznéven elhíresült Varga Márk az új szerelme. 

A friss kapcsolat híre Csutit is legalább annyira sokkolhatta, mint a rajongókat. Főleg, mert mint kiderült, ő mutatta be nem is olyan rég feleségét és G.w.M-et egymásnak. Külön érdekesség a történetben, hogy a zenész és a modell ezek után közös klipet is forgattak ősszel, és együtt kezdtek el dolgozni Kulcsár Edina zenei karrierjének beindításán. De talán az sem véletlen egybeesés, hogy év végén Varga Márk is szakított gyermekei édesanyjával, Nagy Melanie-val, aki egyébként szintén értetlenül áll a történtek előtt.

G.w.M exe egyébként elmesélte, hogy komoly diplomáciai karriert adott fel ezért a kapcsolatért, állítja, Barack Obamával dolgozhatott volna. Valószínűleg nem ez az egyetlen szívfájdalma, ugyanis ahogy a Blikk kiszúrta, Melanie énekesi karriert is dédelgetett, 2008-ban még a Megasztárban is feltűnt, a középdöntőig juttot. Kulcsár Edinával ellentétben G.w.M azonban az ő zenei karrierjét nem egyengette, és dalt sem írt neki. Ahogyan a zenész barátai nyilatkoztak, még arról sem beszélt nekik, hogy tehetséges lenne.

Ebben a videóban Hiennel énekel az akkor 18 éves Melanie:

Még néhány érdekes részlet:

Vele vigasztalódik Csuti, miután szakítottak Kulcsár Edinával

Kulcsár Edina új szerelme 50 milliós luxuslakást vett 4 éves kislányának

Puzsér Róbert magából kikelve osztotta ki Kulcsár Edinát és Csutit

(Kiemelt kép: Nagy Melanie G.w.M. ex felesége RTL Fókusz)