Kucsera Gábor először szólalt meg botrányos válásáról

Tápai Szabina két hete jelentette be, válnak Kucsera Gáborral, megcsalás is szerepet játszott a szakításban.

2023. február 14., 11:06

Szerző:

Véget ért Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága, de erről eddig csak a volt feleség bejelentéséből tudunk, a kajakozó nem kommentálta se a bejelentést, se az azzal kapcsolatos pletykákat. Tápai Szabina azt is szépítés nélkül elárulta, hogy a férje nem volt hű hozzá, és azóta mennek is a találgatások, hogy ki lehet az az állítólag férjezett modell, aki a pletykák szerint az egykori kajakozó szeretője lehetett.

Kucsera Gábor nyilván jól tudja, hogy ebben a helyzetben bármit is mond a múltról, az nem javíthat a helyzeten, úgyhogy DJ Dominiknak is inkább a jelenre fókuszálva, illetve a jövőbe tekintve beszélt Retro rádió Sztársáv című műsorában. Mindenesetre így fogalmaz a mostani helyzetről:

„nyilván megvisel ez az egész helyzet, ami itt köztünk, illetve a médiában kialakult. Ezt én szerettem volna elkerülni.”

Kucsera Gábor hozzáteszi, hogy sajnálatosnak tartja, hogy manapság ilyen gyorsan terjednek a pletykák, de továbblép:

„én hatalmas nagy küzdő vagyok, az én hátam mindent elbír. Lehet rám pocskondiázni meg köpdösni, meg bármit lehet. Én ezt elbírom. Ezt a sportból hoztam, össze tudom rakni az agyam egy pillanat alatt. [...] Egy sportolónak 24 órája van feldolgozni a kudarcot, és utána menni tovább. És így próbálom most élni az életemet.”

Mindezt a Tények Plusz alábbi riportjában is vissza tudja hallgatni.

Kucsera Gábor a közösségi médiában sem reagál erre a sztorira, pedig az utóbbi időben már G.w.M exével, Nagy Melanie-val is hírbe hozták. A pletykák táplálása helyett legutóbb arról posztolt, hogy Mucsi Zoltánnal találkoztak össze.

(Kiemelt kép: Kucsera Gábor Instagramja)