Kucsera Gábort G.w.M exével látták együtt

G.w.M exe, Nagy Melanie és Kucsera Gábor között van valami?

2023. február 10., 07:27

Szerző:

Mint megírtuk, a válás mellett döntött Kucsera Gábor és Tápai Szabina. A háromgyermekes édesanya elmondta, hogy megcsalás is volt a kapcsolatukban, sőt azóta a kajakozó egyik szeretője is megszólalt. Most egy forrás azt állítja, hogy a sportolót G.w.M exével látták. Nagy Melanie mindent tagad. 

„Hétfő délután, három óra körül az ismerősömhöz mentem látogatóba, aki ugyanabban a házban lakik, ahol Melanie. Ekkor láttam meg Kucsera Gábort, aki épp Melanie lakásának ajtaján lépett ki. Nem volt nehéz felismerni, hiszen sokat láttam a tévében. Persze lehetséges, hogy csak egy kávéra ugrott fel, hiszen létezik barátság férfi és nő között, mindenesetre szemet szúrt a furcsaság”

- nyilatkozta egy Gábor nevű férfi a Blikknek.

A lap felkereste Nagy Melanie-t is, aki állítja, hogy nem is ismeri Kucsera Gábort:

„Már én is hallottam a hírt, remélem, ezen mindenki jót mulat. Ha csak nem az édesanyámnál járt Kucsera Gábor, akkor nem tudom, hogy mit csinált nálam. Viszont, ha tényleg járt ott, akkor én is szeretném tudni, mit keresett a házamban. Soha életemben nem láttam az embert, még a hangját sem ismerném fel”

- mondta a kétgyermekes édesanya, ám a barátai mást mondanak. 

 Egy neve elhallgatását kérő ismerős azt mondja, hogy Nagy Melanie korábban már mesélt arról, hogy egy jóképű sportolóval találkozgat:

„Korábban Melanie mesélte, hogy már túl van a gyermekei apja által okozott csalódáson, és újra elkezdett ismerkedni. Így jött a képbe az általa csak ismert sportolóként említett úriember, akivel a nyári hónapokban kevesebbet látták egymást, mert a férfi sok időt töltött vidéken”

 - mondta az ismerős. 

(Kiemelt kép: Kucsera Gábor Instagramja)