Krausz Gábor és Mikes Anna nagy bejelentést tettek – lehet irigykedni!

Gyönyörű fotóval jelentkezett be Krausz Gábor és Mikes Anna egy nagy újsággal.

2024. június 21., 09:49

Szerző:

Lehet, hogy most irigykedni fog: Krausz Gábor és Mikes Anna bejelentették, hogy nyaralni vannak, és nagyon szép helyre utaztak!

Krausz Gábor és Mikes Anna már vakációznak

Két hónapja sincs, hogy visszatértek Ázsiából a realityforgatásról, de most megint utaznak, ezúttal azonban kedvtelésből: Szicíliából jelentkezett be Krausz Gábor és Mikes Anna. Instasztoriban osztottak meg mindketten egy fotót, amin a táncosnő mintha éppen puszit készülne adni a sztárséfnek, de a lényeg nem is ez: a délolasz szigeten szemlátomást kitűnő hangulatban és csodás környezetben nyaralnak.

Hogy mennyire csodás környezetben, azt azért tudjuk pontosabban is megmutatni, mert a posztban szerepel a szállodájuk neve. A Delta Hotels – Marriott Giardini Naxos ugyan egy görög szigetről kapta a nevét, de ettől még nagyon is Szicíliában van, Taorminától nem messze dél felé. A festői szépségű olaszországi kisváros kapcsolata Náxoszhoz a következő: Taormina alapítói a II. Dionüsziosz alatt véghez vitt náxoszi öldöklés túlélői voltak. I. e. 358-ban gyűltek itt össze ezek a bizonyos a naxoszi túlélők, és a Tauro lejtőjén megalapították Tauromeniont.

Íme mindenesetre egy kép a levegőből a hotelről, amelyben most Krausz Gábor és Mikes Anna nyaralnak.

Érdemes persze kirándulásokat tenni a gyönyörű hotelből, mert olyan látványosságok várják az embert, mint például a fent már említett Taormina vagy az alábbi képen látható Török lépcső.

Krausz Gábor és a hotelek

Már csak azért is kíváncsi az ember, hogy Krausz Gábor milyen szállodát választ a nyaralása helyszínéül, mert ugye a séf tavaly munkát kapott egy hotelláncnál. Erre emlékeztet a legutóbbi posztja is.

Tóth Gabi exférje a Relax Resort Kreischberg és a Hotel Alpenblick Kreischberg főséfje lett tavaly, és a két szállodáról a HVG.hu a következőket írta tavaly januárban:

„Eladja a Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST Zrt. a Hotel Alpenblicket és a Relax Resort Hotel Kreischberget tulajdonló és üzemeltető vállalatokat. A vevő a Peter's Consulting Kft., amelyet az a Zentai Péter vezet, aki a Magyarországon élő orosz milliárdos, Megdet Rahimkulov cégeit is irányítja. A miniszerelnök vejének cége kedden jelentette be az adásvételt, a két Ausztriában található (43 szobás, illetve 91 szobás) síhoteleket idén februártól már a Peter’s Consulting fogja üzemeltetni.”

Tiborcz István egyébként azóta még egy hotelt eladott a Peter's Consultingnak. Krausz Gábor később mindenesetre a Bors című lapnak nyilatkozott új munkájáról:

„Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. [...] Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca.”

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)