Eggyel kevesebb szállodája van Tiborcznak

A vevő ebben az esetben is ugyanaz a cég, mint amelyik a miniszterelnök vejének két ausztriai hotelét is megvásárolta az év elején.

2023. augusztus 4., 14:37

Szerző:

A Peter’s Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság vette át augusztus 1-jétől a Lifestyle Hotel Mátra tulajdonjogát és üzemeltetését –írja a Népszava, a BDPST Group közleményére hivatkozva, amelyet a turizmus.com idéz. Azt írják, a létesítmény a kitűnő lokációnak és a gazdag szolgáltatási palettának köszönhetően az év 365 napján jó kihasználtsággal tud működni. A vevő ugyanaz a Peter's Consulting Kft. lesz, amely az év elején megvásárolta Tiborcz István két ausztriai szállodáját is. A cég vezetője az a Zentai Péter aki a Magyarországon élő orosz milliárdos, Megdet Rahimkulov cégeit irányítja.

„A négycsillagos wellnesshotel értékesítése illeszkedik a BDPST Group hosszú távú stratégiájába, amely alapot teremt az új ernyőmárka, a BOTANIQ Collection bevezetéséhez. A prémium márka lehetővé teszi az alá tartozó egységek összehangolt szolgáltatási színvonalának felállítását. A szállodaportfólióban végzett átalakításoknak köszönhetően egy új, egységes értékajánlat, valamint egy ehhez illeszkedő, magas minőségű követelményrendszer kialakítása valósul meg” – fejtette ki Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezetője.

(Fotó: Lifestyle Hotel Mátra Facebook)

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.