Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról új hírek érkeztek: lehet, hogy együtt vannak külföldön?

Krausz Gábor és Mikes Anna végigtáncolták az őszt, de a Dancing után sincs vége mindennek.

2023. december 20., 08:14

Szerző:

Krausz Gábor még a nyáron egy ausztriai hoteltől kapott munkát, így amint véget ért a Dancing with the Stars, a sztárséf ki is ment az Alpokba anélkül, hogy Mikes Annával elárulták volna, milyen kapcsolat alakult ki közöttünk a táncos show-ban való szereplés közben.

Most, úgy tűnik, a sztárséf és a táncosnő újra együtt lehetnek, mivel Mikes Anna a közösségi médiában olyan sztorikat osztott meg egy rövid időre, amikből kiderül: szintén Ausztriába utazott, igaz, a követők csak az autópályát és a bécsi Intercontinentalt tudták beazonosítani, így nem feltétlenül biztos, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor tényleg találkoztak volna kint.

„A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon”

– többek között ezt mondja most egy névtelen forrás a Blikknek arról, hogy milyen a kapcsolat Krausz Gábor és Mikes Anna között. Az informátorok azt is tudni vélik, hogy a két médiaszemélyiség most csak randizgat egymással, aztán majd elválik, hova jut ez a kapcsolat.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)