A közeli rokon elárulta, ilyen állapotban van most Katalin hercegné

Megszólalt Katalin hercegné állapotáról az öccse. 

2024. szeptember 27., 10:52

Szerző:

Szeptember elején érkezett a jó hír, hogy befejeződött Katalin hercegné kemoterápiás kezelése. Erről ő maga tájékoztatta az embereket a közösségi oldalán keresztül, most pedig az öccse, James Middleton szólalt meg a walesi hercegné állapotáról. 

Véget ért a kezelése

Amint arról portálunk is beszámolt Katalin hercegné még az év elején tudatta, hogy megelőző kemoterápiás kezelésen kell rész vennie, ezt követően pedig gyakorlatilag el is tűnt a nyilvánosság elől. Hosszú hónapok után először nyáron tűnt fel, amikor részt vett Károly király születésnapi ünnepségén, nem sokkal később pedig a lányával, Sarolta hercegnővel látták Wimbledonban. A hercegné mindkét alkalommal csodásan festett, ezért a királyi család rajongói joggal bízhattak abban, hogy Katalin egészségi állapota egyre jobb. Szeptember elején aztán meg is érkezett a jó hír, Katalin egy különleges videót posztolt, a felvételen pedig elmondta, véget ért a kemoterápiás kezelése.

Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül nehéz volt számunkra, mint család számára. A megszokott életünk egy pillanat alatt megváltozhat, és meg kellett találnunk a módját, hogy eligazodjunk a viharos vizeken és az ismeretlen úton

– árulta el akkor a hercegné. 

Katalin hercegnéről beszélt az öccse

Katalin állapotáról most az öccse, James Middleton is megszólalt, a Today-nek adott exkluzív interjújában röviden elmondta, a nővére jól van.

Nem az én dolgom, hogy bármit is megosszak a nevében, de annyit elárulhatok, megkap minden támogatást, amire szüksége van. A feldolgozás pedig időbe telik

– magyarázta James, aki még márciusban egy közös gyerekkori fotót töltött fel az Instagram oldalára Katalinnal, nem sokkal azután, hogy a hercegné a nyilvánossággal is megosztotta, rákbetegséggel küzd.

Az évek során sok hegyet másztunk meg együtt. Családként ezt is megmásszuk veled

– írta akkor a posztban Katalin testvére.

(Kiemelt képünkön Katalin hercegné, Fotó: HENRY NICHOLLS / AFP)