Katalin hercegné új meglepetésvideóban tűnik fel, ráadásul nem is akárkikkel

Katalin hercegnét nem sokszor láttuk az elmúlt hónapokban, de most adódott egy ügy, amiért vállalta a szereplést. Itt a friss videó!

2024. augusztus 12., 11:23

Szerző:

Ne tévessze meg önt, hogy az alábbi videó nyitóképén Snoop Dogg, a rapper látható, nagyonis szerepel benne Vilmos herceg és Katalin hercegné... IS!

Sztárparádé Katalin hercegnével

De azért akármilyen sok brit, illetve nemzetközi híresség szerepel is a most következő videóban, azért mégiscsak Katalin hercegné miatt került be az összeállítás a hírekbe a világ minden pontján. A brit trónörökös felesége súlyos betegsége után jelenleg most kemoterápiás kezelés alatt áll, ezért az elmúlt hónapokban csak kivételes alkalmakkor láthattuk.

Nos, a párizsi olimpia vége egy ilyen különleges alkalom: a hercegi pár vállalta, hogy ők is gratulálnak a brit sportolóknak az általuk elért olimpiai eredménykehez. Snoop Dogg, Vilmos herceg és Katalin hercegné mellett egy sor brit médiaszemélyiség ismételgeti az alábbi videóban a gondolatot, ami szerint egy országnak valamiért jobb lesz attól, ha a sportolói nyernek az olimpián. A videóban feltűnik például David Beckham, illetve Emma Willis, a brit Big Brother egykori műsorvezetőnője.

„Mindannyiunktól, akik otthonról néztük az olimpiát, gratulálunk a brit csaptanak!”

– mondja a videón Katalin hercegné egy ugyanolyan fehér-kék csíkos felsőt viselve, amilyenben a betegsége kiderülése után először jelentkezett be márciusban.

„Gratulálunk mindenhez, amit elértetek, mindannyiunk számára inspirációt adtatok”

– teszi hozzá Vilmos herceg, aki szintén okoz némi meglepetést a külsejével, mert nem szoktuk ilyen borostásan látni. Alább lehet megtekinteni a videót, aminek a végén az egyáltalán nem brit Snoop Dogg Vilmost és Katalint

„a herceg és kedves felesége”

fordulattal említi.

Pottyondy Edina valami teljesen mást mondott az olimpiáról, mint Katalin hercegné

Emlékezetes, hogy az olimpia első napjaiban nem nagyon érkeztek magyar aranyérmek, és ekkor jegyezte meg Pottyondy Edina, hogy márpedig nemcsak az elsőket kéne ünnepelni, hanem mindenkit, aki jól teljesít. A magyar sportolók párizsi eredményei fölött kesergőkre reagálva a humoristanő a következőket írta az Instagramon:

„Döbbenetes, hogy milyen agresszíven követeli az ország az aranyakat. Mintha járna, mintha a tévénézés jól megérdemelt jutalma lenne. Az ezüst vereség, a bronz csalódás, a negyedik helytől lefelé már csak lemondó sóhaj. Amilyen könnyen belenyugodott a magyar ember abba, hogy a fizetések, az egészségügy vagy az oktatás az első ötvenben sincs, olyan öntudatosan hisztizik az olimpiai elsőségért.
És ez nemcsak azért káros hozzáállás, mert irreális terheket rak a sportolókra, nemcsak azért, mert egy hazug önképet szolgál, és nemcsak azért, mert elvesz sok örömöt és sikert. Hanem azért is, mert ez a mentalitás átmegy a hétköznapokra is.
És ahogy az aranyfüggő fotelgollam nem érez büszkeséget és tiszteletet azok iránt, akik a világon «csak» az ötödik vagy huszadik vagy negyvenedik legjobbak valamiben, épp így nem ad tiszteletet azoknak, akik erejüket megfeszítve dolgoznak és teljesítenek ebben az országban. A szociális munkásnak, a tanárnak, a vállalkozónak vagy a színésznek.
Én mindenkire büszke vagyok, aki Párizsban képviseli az országot, mert mindegyikük mögött óriási munka van. És mindannyian megérdemlik az ország szeretetét és tiszteletét, akárhányadikak is lesznek.”

Az alábbi posztban jelentek meg a fenti gondolatok.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné Instagramja)