Katalin hercegné nagy bejelentést tett a betegségéről és a kemoterápiáról különleges videóval

Katalin hercegné egy videóval együtt posztolta nagy bejelentését.

2024. szeptember 9., 19:51

Szerző:

Katalin hercegné hétfő este posztolta a nagy hírt: bár még nem gyógyult meg teljesen, befejeződött a kemoterápiás kezelése.

Katalin hercegné visszatér

Katalin hercegné nevében a következőket poszt jelent meg a hercegi pár hivatalos Instáján:

„Katalin walesi hercegné üzenete

A nyár végéhez közeledve el sem tudom mondani, milyen megkönnyebbülés, hogy végre befejeztem a kemoterápiás kezelésemet.

Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül nehéz volt számunkra, mint család számára. A megszokott életünk egy pillanat alatt megváltozhat, és meg kellett találnunk a módját, hogy eligazodjunk a viharos vizeken és az ismeretlen úton.

A rák egy olyan utazás, ami minden érintett számára összetett, ijesztő és kiszámíthatatlan, de különösen az emberhez legközelebb állók számára.

Az embert alázatra tanítja és saját sebezhetősével szembesíti, úgy, amire az ember korábban soha nem gondolt, és ezzel együtt új perspektívát ad mindenre.

Ez az időszak mindenekelőtt arra emlékeztette Vilmost és engem, hogy elgondolkodjunk és hálásak legyünk az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért, amelyeket oly sokan közülünk gyakran természetesnek vesznek. Az egyszerű szeretetért és azért, hogy szeretnek bennünket.

Mostantól arra összpontosítok, hogy mindent megtegyek azért, hogy rákmentes maradjak. Bár befejeztem a kemoterápiát, a gyógyuláshoz és a teljes felépüléshez vezető utam hosszú, és továbbra is minden napot úgy kell vennem, ahogy jön.

Alig várom azonban, hogy újra dolgozhassak, és az elkövetkező hónapokban, amikor csak tehetem, vállaljak még néhány nyilvános szereplést.

Mindazok ellenére, ami eddig történt, a gyógyulásnak ebbe az új szakaszába a remény és az élet megbecsülésének megújult érzésével lépek bele.

Vilmos és én nagyon hálásak vagyunk a kapott támogatásért, és sok erőt adnak nekünk azok, akik ebben az időszakban segítenek nekünk. Szerénységre tanít az emberek kedvességével, empátiájával és együttérzésével szembesülni.

Mindazoknak, akik rákkal küzdenek – veletek maradok, egymás mellett, kéz a kézben. A fény a sötétségből tör elő, hadd ragyogjon hát fel ez a fény!”

Egy olyan videó tartozik ehhez az igazán biztató örömhírhez, amin Katalin hercegné a családja körében egy erdőben múlatja az időt – a gyerekeket nem sokszor láthattunk eddig ennyire felszabadultnak és játékosnak.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné Instagramja)